Hangi işletim sistemini seçmeliyim

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
679
Hangi işletim sistemini seçmeliyim bildiğiniz işletim sistemlerini yazabilirmisiniz

Eğer microsoft store kullanmak istiyorsan windows 11 home single language seç (önerim Home'u kurduktan sonra ctt tools kullanman)
Eğer ben windowsun özelliklerine ihtiyacım yok windows 7 zamanları gibi saf kullanırım dersen massgrave sitesinden windows 11 ltsc indir (en temiz windows sürümüdür)
Ama ben windowstan sıkıldım farklı şeyler denemek (ve sorunlarla uğraşmak) istiyorum dersen nobara,fedora,debian gibi linux distrolarını da deneyebilirsin

oyum dersen windows, yazılım vs için macos, windowstan sıkıldım linux dersen yeni kullanıcı isen zorinos pro.
Windows tam sıkıldım ama oyun da oynamak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer microsoft store kullanmak istiyorsan windows 11 home single language seç (önerim Home'u kurduktan sonra ctt tools kullanman)
Eğer ben windowsun özelliklerine ihtiyacım yok windows 7 zamanları gibi saf kullanırım dersen massgrave sitesinden windows 11 ltsc indir (en temiz windows sürümüdür)
Ama ben windowstan sıkıldım farklı şeyler denemek (ve sorunlarla uğraşmak) istiyorum dersen nobara,fedora,debian gibi linux distrolarını da deneyebilirsin
Windows kullanmak istemiyorum

dual kurarsın, oyun için windows, diger turlu hangini kullanmak istedigini kur.
Windows da Android oyunlarını oynayamıyorum ondan dolayı

dual kurarsın, oyun için windows, diger turlu hangini kullanmak istedigini kur.
Arada sırada chorme ye girerken mavi ekran falan verince degistiresim geldi

Son düzenleme:
Şuan tam tamına 10 tane işletim sistemi İSO su yükledim ama yükleyecek başka işletim sistemi bulamayınca Forum a konu açayım dedim

Kablolu şekilde hızlıca indirip dosyaları 10-15 dkda indirebiliyorum
Not kablosuz yapınca 1 saat falan gösteriyor

Windows da Android oyunlarını oynayamıyorum ondan dolayı

Arada sırada chorme ye girerken mavi ekran falan verince degistiresim geldi
Linuxta steamin içindeki proton ile çoğu oyunu oynarsın sadece kernel anti hile sistemi olan oyunları oynayamazsın lol valorant gibi onun dışında android oyunlarını da waydroid ile belli ayarlar yapıp oynarsın,eğer nvidia kullanmıyorsan linux pek sorun çıkarmaz güzelce kullanırsın fedora ve fedora tabanlı nobara bazzite gibi distroları öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,926
Son üye
Fırat deniz72
Geri