oginella
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Kick te yayın açmaya başladım ve 5 saat yayın açtıktan sonra abonelik almaya hak kazandım. Para kazanmaya başlamak için stripe üzerinden belirli bilgileri doldurdum ancak banka bilgileri kısmına gelince kafam karıştı. Sosyal medya içerik üreticisi istisna belgesi alıp ilişkili banka hesabımı girmem gerek ama istisnadan yararlanirsam yüksek miktarda bağkur ödemem gerekiyor. Abonelikler biriksin belirli bir miktar olunca istisnadan yararlanirim da diyemiyorum çünkü banka hesabı eklemeden stripe üyeliği tamamlanmiyor, dolayısıyla abone de alamıyorum. Normal banka hesabımı girsem ve hesabıma para çekmeden beklersen sorun olur mu? Yada stripe ödemeleri manuel mı oluyor yoksa belirli zaman aralıklarında otomatik mi gerçekleşiyor? Birde çalışan halı hazırda sigortası olan bir yakınım kendi adına istisnadan yararlanma ve onun ilişkili banka hesabını girsem olur mu? İnternette net bir şey bulamadım, yapay zekada çok riskli diyor. Tam olarak nasıl bir yol izlemeliyim yada siz nasıl bir yol izlediniz? Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.