🔥İndirim HyperX Cloud III S Siyah - 5.349 TL

Hocam şimdi mesajınızı görünce baktım da evet son 2 ürün diyor, ben 15:30 da baktığımda stok bitmişti.
Aldınız mı hocam bari :) 300 daha verip kırmızısını almayı istiyordum da full siyah daha karizmatik gözüktü gözüme

Evet hocam bende tam alacaktım stoğu bitti, şuanda da son 2 ürün olarak gözüküyor alsam sıkıntı çıkar mı bilemedim.
Hocam bence alın gitsin millet yıllarca kullanıp bi sıkıntı yaşamamış sadece deri dökülmesi oluyormuş 1.- 2. senesinde filan

Bu bütçede kablosuz olarak en iyisi midir ? Kullanan varsa ses ve mikrofon kalitesi nasıl acaba ?
Hocam ben 2 farklı yerden de aldım denedim hali hazırda kablolu cloud2 kullanıcısıyım, ses seviyesi %100 ken ana ekranda videolarda falan çok iyi ama oyunda sesler bi anda ses seviyesi %100 olmasına rağmen sanki %50 olmuş gibi azalıyor bi türlü çözemedim o olayı

Hocam ben 2 farklı yerden de aldım denedim hali hazırda kablolu cloud2 kullanıcısıyım, ses seviyesi %100 ken ana ekranda videolarda falan çok iyi ama oyunda sesler bi anda ses seviyesi %100 olmasına rağmen sanki %50 olmuş gibi azalıyor bi türlü çözemedim o olayı
Hocam diğer konuda eq ayarı falan demişler bende daha bilmiyorum gelince detaylı bakıcam siz ayar yaptınız mı onunla alakası olabilir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkimize de hayırlı olsun hocam :)
Sağolasın hocam hayırlısı olsun bakalım :D

hayperx colud 3 wirelessı yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum aşırı memnunu öneririm ama böyle aşırı kullanımda günde 9-10 saar kulakıkta cızırtı başlıyo

En güzel yanı sarjının çok uzun süre gitmesi mikrofonu güzel hem bluetooth hem 2.4ghz olması güzel oyunlarda iyi ama muzik film için tatmin etmiyor yaklaşık 4-5 ay kullandım ve yeni sattım.

Hocam diğer konuda eq ayarı falan demişler bende daha bilmiyorum gelince detaylı bakıcam siz ayar yaptınız mı onunla alakası olabilir belki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağolasın hocam hayırlısı olsun bakalım :D
Çok şey denedim eq ayarlarıyla olmuyor malesef, mermi sesleri fazla ayak sesleri az geliyor ve mermi sesleri patlıyor

Geri