🔥İndirim Dyson V15 Detect Absolute Şarjlı Dikey Süpürge 29.610 TL

Konuyla alakasız ancak bu ürüne böyle paralar vermek aşırı saçma, 1 ay önce onvonun ovds01s x plus mı ney yanlış değilsem 3000tl ye aldım ve dysonla arasında hiçbir fark gözlemleyemedim.

Malzeme kalitesinin berbat olması ve 3 yıl sonra motorun arızalanması dışında bir sorun yok. Çekiş gücü güzel. Alacaklar mümkünse garanti süresini uzatmaya çalışsın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

300tl daha verip hepsiburadadan almak çok daha mantıklı
Garanti durumunda satıcı değilde direkt Dyson yardımcı oluyor. İade yapılmayacaksa satıcının pek bir anlamı yok.

Son düzenleme:
ben kullanıyorum adamlar yapmış

2+1 evde oturuyorum v8 modeli var bende şarjı tüm evi süpürmeye yetmiyor hazır v10 submarine 19k ya inmişken alınabilir mi ne dersiniz?

Malzeme kalitesinin berbat olması ve 3 yıl sonra motorun arızalanması dışında bir sorun yok. Çekiş gücü güzel. Alacaklar mümkünse garanti süresini uzatmaya çalışsın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Garanti durumunda satıcı değilde direkt Dyson yardımcı oluyor. İade yapılmayacaksa satıcının pek bir anlamı yok.
Arkadaş kullanıyor begeniyorda

Arkadaş kullanıyor begeniyorda
Bende 3 yıldır kullanıyorum. Lazer, Motobar, hayvan tüyü alıcı başlıkların hepsi ya bir yerlerinden çatladı ya da kırıldı. Malzeme kalitesi berbat. Ana motor da artık tekliyor. O da gidici.

Bende 3 yıldır kullanıyorum. Lazer, Motobar, hayvan tüyü alıcı başlıkların hepsi ya bir yerlerinden çatladı ya da kırıldı. Malzeme kalitesi berbat. Ana motor da artık tekliyor. O da gidici.
O kadar mi kötü abo

Konuyla alakasız ancak bu ürüne böyle paralar vermek aşırı saçma, 1 ay önce onvonun ovds01s x plus mı ney yanlış değilsem 3000tl ye aldım ve dysonla arasında hiçbir fark gözlemleyemedim.
Epey talihsiz bir yorum olmuş. Elimden birçok dikey süpürge geçti, Dyson kadar tek geçişte temizlik sağlayan bir ürüne denk gelmedim. Bu paraları eder mi ayrı konu, fakat uygun fiyatlı süpürgelerle arasında uçurum var.

Herhangi bi Xiaomi kullanıp iPhone ile hiçbir farkı yok demek gibi bir şey bu.

O kadar mi kötü abo
Garantiden direkt sıfırını yolluyorlar fakat garanti bitince kendi başınasınız. Örneğin ana motor garanti bittikten 5 ay sonra teklemeye başladı...

Bu sıkıntı.

Fotoğraflarıda bırakayım:

Motobar başlığın tekeri koptu.

1777398394599.webp

1777398412510.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,822
Üyeler
193,150