mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 720
Garanti durumunda satıcı değilde direkt Dyson yardımcı oluyor. İade yapılmayacaksa satıcının pek bir anlamı yok.300tl daha verip hepsiburadadan almak çok daha mantıklı
Arkadaş kullanıyor begeniyordaMalzeme kalitesinin berbat olması ve 3 yıl sonra motorun arızalanması dışında bir sorun yok. Çekiş gücü güzel. Alacaklar mümkünse garanti süresini uzatmaya çalışsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Garanti durumunda satıcı değilde direkt Dyson yardımcı oluyor. İade yapılmayacaksa satıcının pek bir anlamı yok.
Bende 3 yıldır kullanıyorum. Lazer, Motobar, hayvan tüyü alıcı başlıkların hepsi ya bir yerlerinden çatladı ya da kırıldı. Malzeme kalitesi berbat. Ana motor da artık tekliyor. O da gidici.Arkadaş kullanıyor begeniyorda
O kadar mi kötü aboBende 3 yıldır kullanıyorum. Lazer, Motobar, hayvan tüyü alıcı başlıkların hepsi ya bir yerlerinden çatladı ya da kırıldı. Malzeme kalitesi berbat. Ana motor da artık tekliyor. O da gidici.
Epey talihsiz bir yorum olmuş. Elimden birçok dikey süpürge geçti, Dyson kadar tek geçişte temizlik sağlayan bir ürüne denk gelmedim. Bu paraları eder mi ayrı konu, fakat uygun fiyatlı süpürgelerle arasında uçurum var.Konuyla alakasız ancak bu ürüne böyle paralar vermek aşırı saçma, 1 ay önce onvonun ovds01s x plus mı ney yanlış değilsem 3000tl ye aldım ve dysonla arasında hiçbir fark gözlemleyemedim.
Garantiden direkt sıfırını yolluyorlar fakat garanti bitince kendi başınasınız. Örneğin ana motor garanti bittikten 5 ay sonra teklemeye başladı...O kadar mi kötü abo
Fiyatı ucuk baya haketmiyor gibiGarantiden direkt sıfırını yolluyorlar fakat garanti bitince kendi başınasınız. Örneğin ana motor garanti bittikten 5 ay sonra teklemeye başladı...
Bu sıkıntı.
Fotoğraflarıda bırakayım:
Motobar başlığın tekeri koptu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle