Q qreabadda 80+ Katılım 28 Nisan 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Salı, 21:23 #1 Şuan 10. sınıf bir öğrenciyim. 11. sınıfta nakil almayı planlıyorum. OBP ile alan bir lise tercih ettiğimden kaynaklı merak ettiğim bir konu var. Ben ortaokuldaki ortalamalarımla mı nakil başvurusu yapacağım yoksa 10. sınıf ortalamam ile mi?
Şuan 10. sınıf bir öğrenciyim. 11. sınıfta nakil almayı planlıyorum. OBP ile alan bir lise tercih ettiğimden kaynaklı merak ettiğim bir konu var. Ben ortaokuldaki ortalamalarımla mı nakil başvurusu yapacağım yoksa 10. sınıf ortalamam ile mi?
9 9yaşkendinihackervelet 80+ Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 312 Reaksiyon skoru 92 Salı, 21:25 #2 qreabadda yazmış: Şuan 10. sınıf bir öğrenciyim. 11. sınıfta nakil almayı planlıyorum. OBP ile alan bir lise tercih ettiğimden kaynaklı merak ettiğim bir konu var. Ben ortaokuldaki ortalamalarımla mı nakil başvurusu yapacağım yoksa 10. sınıf ortalamam ile mi? Devamı için tıklayın... Ortaokul puanı ile eğer sınıfta kalırsan lise ortalaması ile oluyordu bizim zamanımızda.
qreabadda yazmış: Şuan 10. sınıf bir öğrenciyim. 11. sınıfta nakil almayı planlıyorum. OBP ile alan bir lise tercih ettiğimden kaynaklı merak ettiğim bir konu var. Ben ortaokuldaki ortalamalarımla mı nakil başvurusu yapacağım yoksa 10. sınıf ortalamam ile mi? Devamı için tıklayın... Ortaokul puanı ile eğer sınıfta kalırsan lise ortalaması ile oluyordu bizim zamanımızda.
Q qreabadda 80+ Katılım 28 Nisan 2026 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Salı, 21:26 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sizin zamanınız ne zamandı hocam? 9yaşkendinihackervelet yazmış: Ortaokul puanı ile eğer sınıfta kalırsan lise ortalaması ile oluyordu bizim zamanımızda. Devamı için tıklayın...
Sizin zamanınız ne zamandı hocam? 9yaşkendinihackervelet yazmış: Ortaokul puanı ile eğer sınıfta kalırsan lise ortalaması ile oluyordu bizim zamanımızda. Devamı için tıklayın...
9 9yaşkendinihackervelet 80+ Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 312 Reaksiyon skoru 92 Salı, 22:00 #4 qreabadda yazmış: Sizin zamanınız ne zamandı hocam? Devamı için tıklayın... 10 sene oluyor.
ege1881 80+ Silver Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 4,431 Reaksiyon skoru 2,284 Salı, 22:14 #5 10. Sınıf ortalaman ile nakil başvurusu oluyor.