Arctic Liquid Freezer III Pro 240 soğutucu uyumlu kasa önerisi

Ramiz40

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar konuyu yanlış yere açtımsa öncelikle özür dilerim. Pek bu konulardan anlamam.
Emekli olduk. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Gençliğimin oyunu olan Metin2 oyununu oynayayım diye daha önce hazır sistem denen bir bilgisayar aldım.

AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz Fanlı İşlemci
GIGABYTE A620M H AMD Soket AM5 DDR5 6400MHz(OC) M.2 Anakart
GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB GDDR6X 128Bit DLSS3 Ekran Kartı
XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (2x16GB) Single Ram
Kioxia 500GB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD Kutusuz (3400MB Okuma / 2500MB Yazma)
XIGMATEK APACHE PLUS 120mm RGB LED FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU
POWER BOOST PB-P3385B USB 3.0 MESH 650W ARGB FAN E-ATX SİYAH KASA
Vatan Bilgisayardan özellikleri bunlar olan bilgisayarı almıştım.
3 ve üzeri client açtığımda donmalar yaşadım. Core temp diye bir program yükledim ve 3 ve üzeri çar açtığımda sıcaklık değerleri 95 ve 97 lerde olduğunu gördüm. bilgisayarcıyı aradım. soğutmanın yetersiz olduğunu söyledi. sıvı soğutucu almam gerektiğini söyledi bende biraz internetten araştırdım yapay zekaya sordum arctic liquid freezer III 240 argb sıvı soğutucu iyi diyorlar alalım dedim. Kasayı getirmemi istedi. Bende yukarıdaki özellikleri aynen yazdım eğer uyarsa siparişi geçeyim dedim. Uygundur abi dedi bende siparişi geçtim. Ürün bugün elime geldi. Ürün montajını yapamadı RAM a değiyor ve radyatörü kalın, Şimdi sıkıntı şu abi ben senden kasayı istedim diyor, bende diyorum ki kardeşim bak ben sana özellikleri yazdım, Kasa da orada yazıyor dedim. Öfkelendim kalsın kardeşim dedim ve çıktım.
Hülasa; bu özelliklere ve sıvı soğutmaya uygun bir kasa öneriniz var mı ? bilgi ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sıvı soğutucuya gerek yok ki tek kule bile yetiyor o işlemciye

Doğrudur belki kule dediğiniz nedir bilmiyorum ama, benim durum bu bana şöyle şu marka yı al diyeceksiniz bende o nu sipariş verip bir bilgisayarcıya götürüp ona bu kasaya aktar diyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri