Wraith Teknik Destek

hocam keske herkes ters kose etse ama ciddi bir sure kadar burada hem WRAITH hem de ATK fanboylari vardi. Bakin sorun surda ATK da kotu firma degil ama 3950leri döşeyip 10 urunun atıyorum 2-3 tanesinde 1 sene sonra bozulma varsa orada bir sorun vardir. Bu ürünler trde cok pahalı, yurt disinda ciddi ucuz millet 3 tane alıyor gpx yerine ama burada yok tek satan Wraith ve klasse sanirsam mecbur onlara bağlı oluyorsun, ATK sana çinden yollayamıyor da. Wraithle ugrasiyon. Ama bazıları pek de umursamıyor.
el mahkum takılıyoruz yapıcak bi şey yok

Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı
Indirim kodu kullandinmi ?

Benim kullandığım indirim kodunun sahibi bana yardımcı oldu mu emin değilim :)

Ama biraz daha bu işlere yeni başlamış az takipçili arkadaşlar daha çok önem veriyor onlardansa size yardımcı olurlar
Önerim mero bendede olmuştu ilgilendi hemen yakında rehber yapacağım bunun için

Gaminggen sorunlu ürünün arkasında durmadı, videolu açıklama yaptığım halde üründe sorun tespit etmeyip aynen ürünü geri gönderiyorlar. Gaminggenden bir çok ürün aldım fakat servisiyle işim olmamıştı. Bu da son alışverişim oldu. Gerekli yerlerede bildireceğim.
Üzücü, birebir değişim için tercih ediyor insanlar bu firmayı ama çoğu safsata.
Bu arada gaming gen ürün yorumumu yayınlamamıştı. 2 gün önce wraithden 4 ay önce aldığım mad68 e yorum bıraktım 2 yıldız verdim. hala yayınlanmadı. Teorimin arkasındayım. Yorumları manipüle ediyorlar.

Üzücü, birebir değişim için tercih ediyor insanlar bu firmayı ama çoğu safsata.
Bu arada gaming gen ürün yorumumu yayınlamamıştı. 2 gün önce wraithden 4 ay önce aldığım mad68 e yorum bıraktım 2 yıldız verdim. hala yayınlanmadı. Teorimin arkasındayım. Yorumları manipüle ediyorlar.
Evet ediyorlar bak burada paylastim sorunu. Ama thh ye basvuracagim bir de scyroxa yazacagim. Wraith ve gaminggentr ye guven olmuyor maalesef.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı
Sen yazmis miydin sikayetvara?

bu adamların calışma mantalitesi super yani. Fiyatlar uçuk, destek yerlerde...

Hocam kimden alsın ona gore soyliyeyim @Luci_ hocamın sorununu biz öyle çözdük
anladım hocam SWAR buymuş kod

Evet ediyorlar bak burada paylastim sorunu. Ama thh ye basvuracagim bir de scyroxa yazacagim. Wraith ve gaminggentr ye guven olmuyor maalesef.

Sen yazmis miydin sikayetvara?
yok yazmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye