Başlıktan anlayacağınız gibi anlık drop sorunlarım var aşağıda videoda da bariz şekilde belli, sistemi de aşağıya bırakıyorum. Stranded Deep ve The Forest tarzı oyunları ultra ayarlarda denediğimde hiç bir şekilde takılma kasma vs olmadı 70-90 fps arasında rahatlıkla oynayabildim gerçekçi çözümlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Nitro RX580 8 GB
i7 4790
8 GB Ram
Not: GTX 750 ve i3 4160 sistemim vardı yeni anakart almamak için i7 4790 tercih ettim RX580 ekran kartı için darboğazdan ötürü ayarlarımın hepsi very high'da lowa çeksem bile aynı şeyi yaşıyorum arada hiç bi fark yok, GTA 5 ssd'ye kurulu önce hdd idi acaba onda mı sorun var diye ssd kurup denedim sonuç halen aynı şekilde. Rage MP giriyorum very high ayarlarda 20 gb cache olan bir sunucu 60-90 fps arasında fps görüyorum boş alanda denizde vs 100-120 fps kadar çıkabiliyor fpsten yana sorunum yok yani gayet iyi akıcı ancak anlık takılma sorunundan oynama hevesim kaçtı diyebilirim.
- pil seçeneği yüksek performansta
- grafik ayarları kısmından gta 5 yüksek performans seçili
- amd ekran kartı driver en günceli
- yeni format attım ve o şekilde denedim eski ekran kartı driverden kaynaklanamaz
Video link:
Nitro RX580 8 GB
i7 4790
8 GB Ram
Not: GTX 750 ve i3 4160 sistemim vardı yeni anakart almamak için i7 4790 tercih ettim RX580 ekran kartı için darboğazdan ötürü ayarlarımın hepsi very high'da lowa çeksem bile aynı şeyi yaşıyorum arada hiç bi fark yok, GTA 5 ssd'ye kurulu önce hdd idi acaba onda mı sorun var diye ssd kurup denedim sonuç halen aynı şekilde. Rage MP giriyorum very high ayarlarda 20 gb cache olan bir sunucu 60-90 fps arasında fps görüyorum boş alanda denizde vs 100-120 fps kadar çıkabiliyor fpsten yana sorunum yok yani gayet iyi akıcı ancak anlık takılma sorunundan oynama hevesim kaçtı diyebilirim.
- pil seçeneği yüksek performansta
- grafik ayarları kısmından gta 5 yüksek performans seçili
- amd ekran kartı driver en günceli
- yeni format attım ve o şekilde denedim eski ekran kartı driverden kaynaklanamaz
Video link: