elemin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,610
asus nuc'u iade edicem bu gelirsehayırlı olsun o paradan eklediyseniz verebiliyor amazon
asus nuc'u iade edicem bu gelirsehayırlı olsun o paradan eklediyseniz verebiliyor amazon
asus nuc sayesinde gördüm de aldım. Reisi satmam ben. Evde ne kadar eski pc varsa hepsini bi ara calıstırıp da cpu powerlarını bi havuzda toplayıp bi super köle sistemi kurmayı düşünüyorumasus nuc'u iade edicem bu gelirse![]()
amazon olsada iptal ediyor geçen shark saç şekillendirici aldım iptal etti amazon.tr yanlış fiyatlandırmadan dolayı 2 gün sonra iptal geldi üstelik amazon eski amazon değil.evet iptal yeme ihtimali var
Öyle bir sistemin çalışır halini (Komfigürasyonu çok uzun sürmeyen) paylaşabilirsen sırada ben varım. Yaklaşık bir 10 sistemle yapmayı planlıyorum.asus nuc sayesinde gördüm de aldım. Reisi satmam ben. Evde ne kadar eski pc varsa hepsini bi ara calıstırıp da cpu powerlarını bi havuzda toplayıp bi super köle sistemi kurmayı düşünüyorum![]()
Paylaşılır mı hocam o kadar emek...Öyle bir sistemin çalışır halini (Komfigürasyonu çok uzun sürmeyen) paylaşabilirsen sırada ben varım. Yaklaşık bir 10 sistemle yapmayı planlıyorum.![]()
öyle bir şey olduğunda ben ne olur ne olmaz kaymakamlık yanımda tüketici hakem heyetini gidiyorum , selim abi diyor , talha beyimiz yene kimin hakkında bize iş getirdin diyorlar artık bu gidişle avukatlık birosu açma planım var jsjsjsj , bu arada vatandaşlık göreviniz ben 35 k maaş alıyorum 15 k vergiye gidiyor ben o 15 bin tl yi devlete yedirmem kolay kolayamazon olsada iptal ediyor geçen shark saç şekillendirici aldım iptal etti amazon.tr yanlış fiyatlandırmadan dolayı 2 gün sonra iptal geldi üstelik amazon eski amazon değil.
Bir faydası oluyor mu pekiöyle bir şey olduğunda ben ne olur ne olmaz kaymakamlık yanımda tüketici hakem heyetini gidiyorum , selim abi diyor , talha beyimiz yene kimin hakkında bize iş getirdin diyorlar artık bu gidişle avukatlık birosu açma planım var jsjsjsj
Ben online yapıyorum gitsem muhtemelen ahbap olcamöyle bir şey olduğunda ben ne olur ne olmaz kaymakamlık yanımda tüketici hakem heyetini gidiyorum , selim abi diyor , talha beyimiz yene kimin hakkında bize iş getirdin diyorlar artık bu gidişle avukatlık birosu açma planım var jsjsjsj
ota b!ka en yüksekten vergiyi ödüyoruz bir zahmet hizmetini versinlerBen online yapıyorum gitsem muhtemelen ahbap olcam
oluyor misal benim 4070 super bozuldu servis 21.güne uzattı diye şikayet ettim 1 gün sonra sıfır 5070 ile geldi cihaz , olmasa bile vatandaşlık görevin Atamız bu vatanı bize emanet etti , kendi hakkını savunmayan bir millet nasıl kendi atasının mirasını savunsunBir faydası oluyor mu peki
Var da çok hızlı olmak gerekiyorböyle absürt indirimler için telegram grubu vs. var mı aktif?