12. Sınıfta Devamsızlıktan Kalırsak Ne Olur?

5 günü geçince özürsüz belge 10 günü geçince sınıf tekrarı özürlü devamsızlık hakkı da 20 gün değil mi
Benim bildiğim bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, özürlü 20 gün. Belge umurumda değil. Notlar iyi zaten. Sınıfta kalmaktan korkuyorum
Hocalarla konuşursan ayarlarlar velinde gelsin hallede geçersin kimleri gördüm 20 gününü sildirdi

Devamsızlık 30 gün mü sınır? Bizde 10 gündü sınır benim 16 gün olmuştu babamla gidip sildirmiştim 10 gününü, sonra 9.5 günde bırakıp mezun olmuştum
10 gün özürsüz, 20 gün özürlü.

YKS'ye girdik diyelim. Atıyorum 1. olduk ama 12. Sınıfta devamsızlık 30 günü geçti. Ne olur? Üniversiteye mi gideriz yoksa lisede kalır mıyız?
Kalırsınız. Tekrar 12'yi okursunuz sırf devamsızlıktan dolayı.

10 gün özürsüz, 20 gün özürlü.

Kalırsınız. Tekrar 12'yi okursunuz sırf devamsızlıktan dolayı.
Çok saçma ya. Bakan değişsin

Ben geçen sene 48.5 gün devamsızlık yapmıştım af vardı geçdim Allah size sabır versin

benim lisemde 12. sınıfta isterseniz gelin istemezseniz gelmeyin diyolardı. devamsızlık sorunumuz yoktu

Kalk okula git o zaman. Paşama bak. 30 gün 1.5 ay yapar. 2. Dönem yeni başladı. Neredeyse yarı yarıya gitmemişsin.
Knk benim okul uzak (80km) ve okulda bir şey yapmıyorlar. 1. Dönem yapıyorlardı. Konuları bitirdik ve Çoğu kişi de gelmiyor. Onlar nasıl yapacak onu da bilmiyorum. Çarşamba ve Perşembe günleri deneme oluyor. Onlara gidiyorum sadece.

Knk benim okul uzak (80km) ve okulda bir şey yapmıyorlar. 1. Dönem yapıyorlardı. Konuları bitirdik ve Çoğu kişi de gelmiyor. Onlar nasıl yapacak onu da bilmiyorum. Çarşamba ve Perşembe günleri deneme oluyor. Onlara gidiyorum sadece.
Naptın reis bence 12 de birakmazlar kimseyi

Eğer belirli sebeplerden dolayı 30 günü geçeceğini düşünüyorsan bir an önce git konuş.

Mesela ben hastaneye yattım şuan evde yatıyorum 2 ay gidemeyeceğim okula gittik konuştuk heyet raporuna felan gerek yok kafasına göre gelsin gitsin ben yok yazmam dediler.

Arkadaşımda devamsızlığı tam 30 gün Perşembe günü doktor randevusuna gidicek müdür yardımcısı ile konuştu adam sen git ben yok yazmam dedi.

Faaliyet felan yazıyorlar bazen çıkmazda isen yardımcı oluyorlar yani.

YKS'ye girdik diyelim. Atıyorum 1. olduk ama 12. Sınıfta devamsızlık 30 günü geçti. Ne olur? Üniversiteye mi gideriz yoksa lisede kalır mıyız?
öyle başarılı biriysen bırakmazlar çözerler onu yani eskiden öyleydi :D

Geri