❌İndirim Bitti! Sapphipe 9070 XT Nitro Plus 36.981₺!

Arkadaşlar özellikle GPU'lar konusunda elinizdeki üründe problem yoksa ve fiyat farkı uçurum değilse bence görünüş veya daha iyi soğutma gibi sebeplerden yeni satın alma sürecine girmeyin. Sapphire kartlar muazzam görünen ve iyi soğutmalı kartlar olsa da coil whine yaygın şekilde görünen markalardan bir tanesi. Coil whine belki görüntü sebebiyle kısa vadede görmezden gelinebilir ama gecenin sessizliğinde kasanın içinde cırcır böceği varmış gibi hissedebilirsiniz.

Pure 32 fln olsa da alsam

nitro+ yeni nesil güç portunu kullanıyor, pulse ve swift ise eski ona dikkat ederek seçilmeli, nitro+ için ara kablo kullananlarda kablo soket erime haberleri mevcut.
Kart ile alakalı değil hpwr kablo ile alakalı direkt PSU'dan gelen kabloyu düzgün şekilde bükmeden tam takarsanız hiçbir şey olmaz.
5090da da öyle haberler var 5090 da almayalım o zaman.

3senedir 4080super 4070ti kullandım o kabloyla

Pulse satıp nitro geçilir mi 27ye almıştım 30a satsam?

sorunsuz kullanıyorsanız arkadaşlar elinizdeki kartı satıpta nitroya falan geçilme 5060tan 5070 5080 ya da 9060tan 9070 e geçmiyorsanız anlamsız değişiklikler bunlar. ilk cümlede söylediğim gibi sorunsuz kullanıyorsanız sorun yaşıyorsanız geçilir.

sorunsuz kullanıyorsanız arkadaşlar elinizdeki kartı satıpta nitroya falan geçilme 5060tan 5070 5080 ya da 9060tan 9070 e geçmiyorsanız anlamsız değişiklikler bunlar. ilk cümlede söylediğim gibi sorunsuz kullanıyorsanız sorun yaşıyorsanız geçilir.
30 bine fon alsam 9 ayda 35 olur, kartımı 30a satıp bunu 9 taksit almayı düşünüyom da bilemedim. Bendeki kartta cw var ve undervolt çok çok az yiyor. Ne dersiniz dkdk

30 bine fon alsam 9 ayda 35 olur, kartımı 30a satıp bunu 9 taksit almayı düşünüyom da bilemedim. Bendeki kartta cw var ve undervolt çok çok az yiyor. Ne dersiniz dkdk
cw olan kartı yedirebilirseniz satın kurtulun hocam ama 2. elde satmakta o kadar basit bir şey değil.

Unvdervpltun kartla alakası yok silikon kalitesine bağlı yani en tepe model uv konusunda garanti edemez, hangi model var şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,069
Üyeler
193,243
Son üye
CeLqe
Geri