🔥İndirim Gigabyte 24.5" G25F2A 5.699₺

Reaksiyon skoru
13
AOC 25G50Z 24.5" 260hz ile bunu kıyaslasak hangisi daha mantıklıdır bu AOC modelini çok kullanan yok sanırım aynı fiyattalar

Ürünün fiyatı düşmüş IPS ekran ve 240hz. Ayrıca pivot özelliği de var.

Almayı düşünen arkadaşlar için yazayım bari ben geçen haftaydı sanırım indirimle 4999TL aldım. Renkleri çok güzel çok doygun aşırı güzel görünüyor. Her türlü testide yaptım sadece ghosting testinde aşırı hızlı olanda çok minimilize vardı onun dışında hiçbir sorun yoktu ki sorunda denmez bence. Tek bir tuşu joystick olarak koymuşlar. Menüsü Türkçe ve joystick ile kontrolü çok güzel. Hareketi biraz kısıtlı ama onu söyleyeyim ona göre kol alırsınız. Vidalaması falan yok tak çıkar yapmışlar baya güzel. İçinden hem ülkemizdeki hemde Amerika'daki prizlere uygun iki farklı kablo çıkıyor çıkıyor. Arkasında küçük tak çıkar şeklinde kablo toplayıcısı da var. Gayet güzel ürün fiyatına göre alacaksanız rahatlıkla alın ben memnunum. (Testleri monitörü laptopa bağlayıp yaptım sadece ikinci ekran şeklinde)

Edit: Gözlerinde kuruluk olan biri olarak diyorum gözlerim normalde internet kafede laptopta aşırı ağrıyor rahatsız ediyor ama bu monitörde buna özel bir özellik var hiç rahatsız etmiyor bunuda ekleyeyim

Edit 2: ben bunun pivot olmayan versiyonunu almışım arkadaşlar pardon ama dediklerim her şey aynı sadece standları farklıymış tekrar dikkatlice baktım hareket kısmı hariç dediğim her şey ortak

Son düzenleme:
Bu modeli aldım denedim 1 gün panelin en üst kısmında boydan boya çizgi vardı iade ettim benim şansıma denk gelmiştir hayatta genelde şanssızım. genel olarak renk ghosting değerleri çok iyi seviyedeydi arkadaşlardan biri bahsetmiş sadece hızlı modda biraz oluyordu ghosting onun haricinde ölü piksel veya ışık sızması benim monitörde çıkmadı fiyatıda şuanda kadarki en düşüğü diye biliyorum bu model özelinde bütçen yoksa pişman olmayacağın bir monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,154
Üyeler
193,278
Son üye
Goatnaldo Samet
Geri