kirginkedi
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hocam ben bi tane altda gördüm diğeri nerde :d1-2 tane gördüm dostum
www.n11.com
www.n11.com
Ortada sağda dostumHocam ben bi tane altda gördüm diğeri nerde :d
Hocam fiyatı iyiymiş ama bende 4 sata var anakart da 2 çıkış var o yüzden sıfır genelde bakmıyorum. Bu bulduğum anakart 1700 lira bir iki yamuk çalışmasını engeller mi ki?Bu ürünü kuponla 2.600 e alabiliyorsun 600₺ daha ver al sıfırını kafan rahat etsin
Asrock H610M-HVS/M.2 R2.0 Intel H610 3200 MHz DDR4 Soket 1700 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asrock H610M-HVS/M.2 R2.0 Intel H610 3200 MHz DDR4 Soket 1700 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tık Hızı Kupon Kampanyası - İndirim Kuponları - n11
Tık Hızı Kupon Kampanyası - İndirim Kuponları ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ortada sağda dostum
tabii ki engeller boşuna mı koyulmuş pinler orayaHocam fiyatı iyiymiş ama bende 4 sata var anakart da 2 çıkış var o yüzden sıfır genelde bakmıyorum. Bu bulduğum anakart 1700 lira bir iki yamuk çalışmasını engeller mi ki?
Dağa çıkıp öyle çekseymisİkinci el pg ile anakart alacağım fakat pinleri sağlıklı mi pek emin değilim sormak istedim