Hocam öneriye başlamadan şunu belirteyim. Benim yazdığım sistem 0 olarak kendi bütçe bandında gayet güzel. Ancak ikinci elde daha ucuzu,uygunu falan bulunabilir. Buna asla lafım yok. Ben sadece 0 olarak kurduğum sistemi 2.el olarak yazıcam buraya haberiniz olsun. Sonra biri çıkıp burda daha uygunu var niye bunu önerdin demesin lütfen yani gece gece.
hocam bunun 2.eli yine pahalı. Başta ilan atıcaktım da en ucuz ilan 18k. 16gb için konuşuyorum bu arada. 8gb'ın yanından geçmeyin derim. Bence 3-4k koyup sıfırını alın. Ya da başka model bakın derim. 2.ele para verilmez bu kadar.
2 yıl garantili olduğu için sıfırından 3k fiyat farkı olduğu için belki bakılabilir. Ama bence en iyi ramlerden biri ddr5 1x16 da.
Bu ssd de yine harikadır. Okuma/yazma hızı gayet yeterli + önbellek türü DRAM
Bu ilanlar içinize sinmezse yine 0 bakın. Diğer ilanlar 7600 den devam ediyor. Sıfırı zaten 8k
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.407,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Böyle bile 43k ya falan denk geliyor hocam. (Ekran kartını sıfır alırsak) Daha kasa,psu,soğutucu kısmı var hocam bu işin. Tabii uzay montajda kullanılabilir. Yine pazarlıkla falan toplam 43kdan 40k ya indirilebilir sistem. 50k bütçeyi 40k ya düşürmeseydiniz çok rahatlardık. Ancak ben yinede 45k ya en azından çıkarsınız diyorum. Ben olsam indirim kovalayarak bu parçaları toplam 35-40 arası indirimlerle ya da 2.elden al-satçılar almadan alırım. kalan 5k falanada kasa,psu,soğutucu alırım. Benden bu kadar bir sistem çıktı hocam.
Yanlış bir şey önerdiysem beni uyarsın arkadaşlar. Gece oldu kafa bir milyon. Yanlış öneri yapmak istemem. Benim elimden gelen bu kadar. İnşallah sistemi hayırlısıyla toplarsınız. Hayırlı geceler.