OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,346
Şaka işini azaltsan mı hocamThh Fiytı görünce: Biz nasıl kaçırdık la
Şaka işini azaltsan mı hocamThh Fiytı görünce: Biz nasıl kaçırdık la
Thh olumlu sonuçlanmaz ne yazık ki bu tarz sistemsel fiyat hatalarında iptal hakları söz konusu :/ bi tane de ben almıştım yollasalar tatlı olurduyüksek ihtimal olmicak hazırlanılıyordan ödeme alındıya döndü Thh ye gidicez![]()
Azaltalım bence hocamBeyler Fiyatı yanlış yazan elaman ile İtopya Sahibi’nin Sızan son görüntüleri elime ulaştı
Beyler Fiyatı yanlış yazan elaman ile İtopya Sahibi’nin Sızan son görüntüleri elime ulaştı
Yok onu şaka olsun diye yazmadım bu son attığımı atacaktım sonda çok altta kaldı bende en başta çıksın diye onu değiştirdim yazacak bir şey bulamadım random bi şey tazdım çok takmayın hocamŞaka işini azaltsan mı hocam
Kanka kartında 0.06 TL'de mi yoktu cidden IJSYIOJRIDYKRDYRDSEYFTUFTUTFDRYadamlar 2-3k ucuz diye siparis iptal ediyorlar, iptal gelmeme imkani yok.
he kartimda para olsaydi bende denerdim orasi ayri. ksnskswb
yav papara kapandi, o gun bugundur acilmasini bekliyorum. banka karti cikartacam usendigim icin ugrasmiyorum.Kanka kartında 0.06 TL'de mi yoktu cidden IJSYIOJRIDYKRDYRDSEYFTUFTUTFDRY
Denemesi çok sarıyor bu hissi bir kere yaşadın mı anlarsın dediğimi. Geçen 4 liraya çanta paylaştım, çocuğun biri heyecanla çantalar gelirse market poşeti yapıcam demişti sen düşün.iptal olmama şansı yok nasıl umutlanıyorsunuz anlamıyorum... Bu aç gözlü firmaların böyle bir şey yaptığı nerede görülmüş.