önerebileceğin başka alternatifler var mı?Bence şuan m4 air eğer yazılım geliştirme alanında kullanılmayacaksa biraz lüks bir tercih kalıyor. Aynı fiyatlara diğer markaların çok güzel panelli ekranları dokunmatik ekranları gibi özellikler ön plana çıkıyor. Diğer alternatifler değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Üstüne macbook'lara istediğin her şeyi rahatça indiremiyorsun. İyi değerlendirme yapmak gerekir
Öyle ezbere söyleyebileceğim bir model yok lakin herhangi bir mediamarkt vatan'a girdiğimde çok güzel modellerle karşılaşıyordum. Gidip görsen daha sağlıklı olurönerebileceğin başka alternatifler var mı?
şuan 6 taksit var bi de uzun ömürlü olsun istiyorum almışken tam alıyım diyorum m4 iyi olur gibi sanki.Öyle ezbere söyleyebileceğim bir model yok lakin herhangi bir mediamarkt vatan'a girdiğimde çok güzel modellerle karşılaşıyordum. Gidip görsen daha sağlıklı olur
MacOS işini görüyorsa alınabilecek en iyi laptop kendisi. O kullanım deneyimi hiçbir Windows cihazda yok.13 inç 256gb 16gb ram m4 42bin liraya geliyor üni işleri için falan kullanacağım fiyatına değer mi? öğrenci indirimi ile 42k TL. Uzun yıllar götürmesini istiyorum bi de.
trendyolda vardı bitti galiba ama bi bakın yine deSelamlar 6 taksit 42 bin tl ye m4 nerde var acaba ? bende almayı düşünüyorum
MacOS işini görüyorsa alınabilecek en iyi laptop kendisi. O kullanım deneyimi hiçbir Windows cihazda yok.
Sağolun yorumlar için, satın aldım hayırlısı.M4 candır
Hepsiburada 46 9 taksit varSelamlar 6 taksit 42 bin tl ye m4 nerde var acaba ? bende almayı düşünüyorum