Macbook air m4 alınır mı?

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
13 inç 256gb 16gb ram m4 42bin liraya geliyor üni işleri için falan kullanacağım fiyatına değer mi? öğrenci indirimi ile 42k TL. Uzun yıllar götürmesini istiyorum bi de.

Fazla bile gelir. M2 veya Neo'da alabilirsiniz ama bütçeniz varsa ve sıkıntı değilse M4 en iyi tercih.

Bence şuan m4 air eğer yazılım geliştirme alanında kullanılmayacaksa biraz lüks bir tercih kalıyor. Aynı fiyatlara diğer markaların çok güzel panelli ekranları dokunmatik ekranları gibi özellikler ön plana çıkıyor. Diğer alternatifler değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Üstüne macbook'lara istediğin her şeyi rahatça indiremiyorsun. İyi değerlendirme yapmak gerekir

Bence şuan m4 air eğer yazılım geliştirme alanında kullanılmayacaksa biraz lüks bir tercih kalıyor. Aynı fiyatlara diğer markaların çok güzel panelli ekranları dokunmatik ekranları gibi özellikler ön plana çıkıyor. Diğer alternatifler değerlendirilmeli diye düşünüyorum. Üstüne macbook'lara istediğin her şeyi rahatça indiremiyorsun. İyi değerlendirme yapmak gerekir
önerebileceğin başka alternatifler var mı?

Öyle ezbere söyleyebileceğim bir model yok lakin herhangi bir mediamarkt vatan'a girdiğimde çok güzel modellerle karşılaşıyordum. Gidip görsen daha sağlıklı olur
şuan 6 taksit var bi de uzun ömürlü olsun istiyorum almışken tam alıyım diyorum m4 iyi olur gibi sanki.

13 inç 256gb 16gb ram m4 42bin liraya geliyor üni işleri için falan kullanacağım fiyatına değer mi? öğrenci indirimi ile 42k TL. Uzun yıllar götürmesini istiyorum bi de.
MacOS işini görüyorsa alınabilecek en iyi laptop kendisi. O kullanım deneyimi hiçbir Windows cihazda yok.

M4 candır

Selamlar 6 taksit 42 bin tl ye m4 nerde var acaba ? bende almayı düşünüyorum

Selamlar 6 taksit 42 bin tl ye m4 nerde var acaba ? bende almayı düşünüyorum
trendyolda vardı bitti galiba ama bi bakın yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MacOS işini görüyorsa alınabilecek en iyi laptop kendisi. O kullanım deneyimi hiçbir Windows cihazda yok.
Sağolun yorumlar için, satın aldım hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,887
Üyeler
193,174
Son üye
arifkerem
Geri