hocam Koorui monitörden memnun musunuz genelde ne için kullanıyorsunuz ve kaça aldınız?
hocam Koorui monitörden memnun musunuz genelde ne için kullanıyorsunuz ve kaça aldınız?
%90 tarayıcı %10 oyunhocam Koorui monitörden memnun musunuz genelde ne için kullanıyorsunuz ve kaça aldınız?
eyvallah 2 3 yıl bakım dışında bi değişiklik yapmıcam umarım.elinize sağlık hocam güzel olmuş gayet. hayırlı olsun
oyunlarda nasıl hocam?%90 tarayıcı %10 oyunMonitörden çok anlayan biri değilim benim işimi fazlasıyla görüyor.
amazondan 11,700e almışım ocak ayında.
eyvallah 2 3 yıl bakım dışında bi değişiklik yapmıcam umarım.
Hocam normalde 7800x3d alacaktım işlemci ama 2k'da kullandığım için daha önceki 7500F bile yetiyordu yine de güncellemek adına işlemcide 9700x aldım onun dışında genel oyun performansından gayet memnunum hani FPS hesabı yapan biri değilim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum fazlasıyla yetiyor hatta ekran kartını undervolt yaptım sync açıyorum gereksiz enerji tüketimi ve ısınmaların önüne geçmek için.oyunlarda nasıl hocam?
teşekkürler hocam güle güle kullanınHocam normalde 7800x3d alacaktım işlemci ama 2k'da kullandığım için daha önceki 7500F bile yetiyordu yine de güncellemek adına işlemcide 9700x aldım onun dışında genel oyun performansından gayet memnunum hani FPS hesabı yapan biri değilim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum fazlasıyla yetiyor hatta ekran kartını undervolt yaptım sync açıyorum gereksiz enerji tüketimi ve ısınmaların önüne geçmek için.
Güncelliğini seçtim diyelim işlemcinin,Çok güzel olmuş, bu kasaya en az asus rog strix b850 f veya b850e bandında sağlam vrm li anakart yakışırdı gibi geldi. Ama olsun pişman olmazsın sadece işlemcini beğenmedim neden R9 7900 düşünmedin? 12 çekirdek 24 threads itopya da 14k bandında verildi geçenlerde. 2023 çıkışlı taş gibi işlemci özellikle pbo açınca 105 watt ve üzerine çıkarak r9 7900x e yaklaşıyordu. 64 mb l3 önbelleği vardı. bence biraz popüler seçim olmuş gibi geldi. Sağlık olsun kötü işlemci değil sadece hemen hemen yakın fiyata psu dan kısıp bunu alabilirdin gibi geldi. Yine de emeğine sağlık asla kötü değil. Hayrını gör