Philips EP5441/50 Espresso Makinesi - 18999TL + Ütü hediye

Paylaşım için teşekkürler. Ütüyü sepete ekleyip kampanyayı seçince ütü fiyata eklenmiş oluyor. Eklemeden siparişlerde ütü gelmeyecektir diye düşünüyorum. Belirtmek istedim.
Harbiden bende bunu çözmeye çalışıyordum şimdi ütüyü ekleyince fiyata ekleniyor ve herhangi bir kampanya olmuyor

Harbiden bende bunu çözmeye çalışıyordum şimdi ütüyü ekleyince fiyata ekleniyor ve herhangi bir kampanya olmuyor
Teknosa satıcısından ütüyü sepete ekleyip teknosaya giriş yapıp sepette üstteki hediye tikini seçersen indirim oluyor. Ütünün fiyatı 2.5 bin civarında yani makine 17.500 civarına gelmiş oluyor. Ben kasımda daha üst 5500 serisini 17 bine amazondan almıştım bana kalırsa ütüye rağmen fiyatı fazla. Philipsin sürekli bir modelde kampanya yapıldığı düşünülürse kampanya bekleyip üst serilerini almak daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
ben de sipariş verdim. Vatan’da mağazadan teslim seçeneği varmış, ben ise Teknosa’dan aldım. İmkanınız varsa mağazadan teslim almanızı öneririm.

Ekler

• Ekran Resmi 2026-05-01 00.34.00.webp
    Ekran Resmi 2026-05-01 00.34.00.webp
    40.2 KB · Hit: 77
axess 4 taksitle aldım hocam teşekkürler nişan hediyesi bakıyordum iyi denk geldi.

ben de aldım, 2000 TL emekli promosyonu indirimi hemen düştü yeni aya girdiğimiz için, 1000 TL chip para ve ütü ile güzel oldu.

Geri