En iyi "Assassin's Creed" oyunu hangisi

Kurtbeyss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
bende şu an Origins - Odyssey - Assassins creed 2 var. Üçünü de hiç oynamadım, hiç deneyimim yok. En çok hangisinden zevk alırım (bu üçlü içinden olmasına hiç gerek yok, unity falanda olabilir yani)

benim fav ac net odyssey, hele tr yama ile inanılmaz keyifli oluyor, odysseyin tabanı originsin gelişmişi gibi, önce origins oyna sonra odyssey, daha sonra eski serilerini sıradan oynarsın, asıl oyunun motor gelişimi originsle başlıyor, ama beni odysseyden sonra valhalla hiç sarmadı

bende şu an Origins - Odyssey - Assassins creed 2 var. Üçünü de hiç oynamadım, hiç deneyimim yok. En çok hangisinden zevk alırım (bu üçlü içinden olmasına hiç gerek yok, unity falanda olabilir yani)
Ben en çok odysseyi sevdim sizde çok seversiniz eğer bu tarz oyunları seviyorsanız valla giriş müziğini bir 10 saat dinlerim aralıksız o giriş müziği adamı savaşa götürür.

Assassin's Creed: Revelations

Shadows dışında hepsini oynadım. Ezio üçlemesi ve ara oyunları zamanında güzeldi ama şimdi sıkabilir. AC Layla Hassan'ın hikayesini ele alan üçleme (Origins, Odyssey, Valhalla) içerisinde en "beğenmediğim" Odyssey oldu. Bunun başlıca iki sebebi seviye tarama özelliği (şimdi kapatılabiliyor) ve aşırı büyük haritası. Origins'in ise hikaye dışında tek kusuru düşmanların geri geri koşabilmesi. Unity'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Arno Dorian'ın serinin en hantal karakteri olmasının yanında saçma sapan elit düşman tipleri oyunu sıkıcı hale getiriyor. AC IV Black Flag için acele etme, yenilenmiş hali çıkacak ve şu an ön siparişte.

benim fav ac net odyssey, hele tr yama ile inanılmaz keyifli oluyor, odysseyin tabanı originsin gelişmişi gibi, önce origins oyna sonra odyssey, daha sonra eski serilerini sıradan oynarsın, asıl oyunun motor gelişimi originsle başlıyor, ama beni odysseyden sonra valhalla hiç sarmadı
Shadows babadir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,135
Üyeler
193,269
Son üye
herakes
Geri