Çözüldü✓ 50 gündür süren Wraith servis süreci olumsuz sonuçlandı, ne yapılmalı?

Wraith küçük çaplı bir yer, sadece reklamını iyi yapıyor.

Şu an anca bulursan buradan yoksa biri ile anlaşcan o getircek onlarda kat iki kat para istiyor. Yoksa avucumuzu birbirine konuşturup ekrana ekmek bancaz.

Sorun bu zaten, aldığımız ürünü tamir bile edemiyoruz, bu çakal firmalara kalmış durumdayız. Gidip 50-80$ verip 3-5 ay kullanacaksam ne anladım ben o işten.

Sorun bu zaten, aldığımız ürünü tamir bile edemiyoruz, bu çakal firmalara kalmış durumdayız. Gidip 50-80$ verip 3-5 ay kullanacaksam ne anladım ben o işten.
Evet o firmalarda getirmişse anca buluruz. Ki 50-80 dolarla da kalmıyor binlerce dolarlık şeyide bazı durumlarda 10 dolarlık parça tamir ediyor, onlarda çöp konumuna düşüyor.

O firmalardan kasıt mouse satanlar, ben yedek parça arıyorum bulamıyorum şu an, encoder yok piyasada. bulsanda boyut uyacakmı seçenek yok. TTC gold silver aliexpressde 1-2$'lık şey getiremiyoruz ama. @Marginale

ekipman onarımlarınız için. detaylı bilgi için taraflarına ulaşın

ekipman onarımlarınız için. detaylı bilgi için taraflarına ulaşın
Hocam buradada şöyle bir sıkıntı var; Razer Ornata V2 klavyemin ses tekerleği bozuldu adamlarda tamir tek fiyat 900 küsur benim klavye 2. elde 750 tl böyle olunca mantıklı olmuyor.

Dediğim gibi yedek parça bulmak önemli, bu insanlara tamir diye gönderirsin 3-5 gün sonra yine bozulur sürekli paramı vericen? Önemli olan yedek parça bulabilmek. Gerçekten berbat bir ülke burası. @Luci_

Misal yükselebilir masa almak istiyorum adamlar sadece 2 yıl garanti veriyor, yurtdışına bakıyorsun minimum 5 seneden başlıyor garanti. 2 sene sonra bir şey olsa çöp direk. Birde 2 katına satıyorlar.

Geri