❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 7x - Kablosuz - 6212 TL - Siyah - Trendyol Satıcılı 🔥🔥

Gen2 modeliyle ne farkı vardır acep?

Sadece batarya farkı var ciddi fark olarak anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat güzel bence de. Keşke gen2 olsa diyecektim, güncel fiyatları görünce mümkün olmadığını anladım. Ayrıca ülkemizde Steelseries ürünleri her zaman diğer markalara kıyasla çok daha pahalı oluyor.

Geçen sene Arctis Nova 7P kullandım 4-5 ay kadar. Çok memnun kaldım. Mikrofon testi burada var:

7P, 7X ve düz 7 modelinin farkları da hatırladığım kadarıyla;
- 7P ve 7X'de kulaklığın üzerinde bulunan ses düzeyi tekerleğinden windows ses düzeyini etkileyemiyoruz.
- 7P modelinde kulaklığın sağ kısmında bulunan bir sidetone tekerleği var fazladan. Bu özellik sayesinde kendi sesinizi anlık olarak dinleyebiliyorsunuz.

Kutu içerikleri de harika bence.

(Söylediklerimde eksikler olabilir hatırlayabildiklerimi yazmaya çalıştım.)
Sidetone tekerleği 7xte de var hocam.

Sadece batarya farkı var ciddi fark olarak anladığım kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sidetone tekerleği 7xte de var hocam.
evet haklısın hocam, karıştırdım

Cloud 3s mi bu mu hocam sizce
Onu kullanmadım ama genel olarak oyunlarda Cloud 3S tavsiye ediliyor gibi duruyor. Genel kullanım için Nova 7 diyorlar.

Nova 7 çok konforlu. Hafif. Mikrofonu çok iyi. Yazılımı çok detaylı ve başarılı.

Hangisi sorusunun cevabı tartışmalı gördüğüm yorumlar göre.

Çektim bi tane teşekkürler <3

Yedeğe aldım valla, 500 de qnb den geldi 5 buçuğa hayırlı olsun bana. Yedekte logi g pro wireless vardı ama bundaki simultane bluetooth bağlantı daha cezbedici geldi. 264564312 yıldır kullandığım Logi g933 inş:) bozulursa buna direk geçiş yaparım artık.

bütün setup beyaz. gidip bunu siyah alırsam iyi durmaz yoksa alırdım. beyazı yok mu

Arctis pro kullandıktan sonra tek kol bağlantılı kulaklıklara sıcak bakamıyorum.

Geri