Hangi Arabayı Almalıyız

Aklımdaki araba hep 2.0tsi cupra formentor du ama aile arabası olacağı için o seçenek red edildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Japonlar bana biraz özeliksiz geliyor ya bide yalıtım zayıf diye duymuştum Japonlarda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ama santa fe gerçekten aradığımız herşeyi karşılıyor masaj harici
skoda kodiaqa bindim yalıtımı baya iyi ancli kulaklık takmış gibi oluyon kapiyi kapatinca da özelliklerini motorunu falan bilmiyorum çok bilgim yok

Benim tercihim açık ara skoda olur daha önce skoda scala 2024 model kullanmıştım ve gayet memnun kalmıştım

Arkadaşlar yaklaşık 5-6 ay önce araba almayı planlıyorduk ama nasip olmadı başka bir yatırım yaptık şuan D segment bir Suv arıyoruz Max bütçemiz 4.000.000tl aklımızda 3 model var

1.-) Skoda Kodiaq Sportline 1.5 tsi 150hp
4.100.000tl

2.-) Woswagen Tayron R-line 1.5 tsi 150hp
3.700.000tl

3.-) Chery Tiggo 8 Prestige 1.6 Tgdi 147hp
2.700.000tl

-EKSİKLER-

1-) Skoda
Koltuk masajı , Koltuk Soğutma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera , Entegre Harita , Arka Kapılar Sert Plastik

2-) Woswagen
Arka Koltuk Isıtma , 7 kişilik Koltuk , 360 Kamera
Arka Kapılar Sert Plastik , Hedap

3-) Chery
Arabada Eksik Yok Sadece Entegre harita ve hedap yok ama onun dışında soğutma masaj ısıtma 540 derece kamera 7 kişilik koltuk fln var ama Almanlara göre 1.500.000tl nerdeyse daha ucuz ama işte Chery (🇨🇳)

Sizce hangisi alınmalı kodiaq kullanan varsa acaba bayi opsiyon olarak satıyor mu bu eksikleri araçların fotaraflı ilanlarını da bırakıyorum arabadan anlayan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🙏

Kodiaq

Woswagen

Chery

(REKLAM)
Bence bu paralara temiz değişensiz boyasız, premium markalara bakılabilir, max 4 bütçe var gidipte vw almak pek mantıklı değil. Hele ki ceri domatesin edeceği max para 1.500

Geri