Aula f75 klavye almak istiyorum iyi mi

bu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
Bir seneden fazladır kullanıyorum ne zaman şarja taktığımı unutuyorum hep wireless bi kere üstüne kola döküldü forumdakiler aç temizle dediler üşendim iki kere sallayıp sildim hiçbirşey olmadı kola dökülmeli en az 7-8 ay olmuştue
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir seneden fazladır kullanıyorum ne zaman şarja taktığımı unutuyorum hep wireless bi kere üstüne kola döküldü forumdakiler aç temizle dediler üşendim iki kere sallayıp sildim hiçbirşey olmadı kola dökülmeli en az 7-8 ay olmuştue
Ben Temudan alamadım ama temu furuası çıktığı zaman herkes 2000e satıyordu ben birinden toplu aldım 1500e geldi birini bırakıp kalanları sattım klavye bedava hatta fazladan para girdi cebime

F75 alınır kesinlikle ben oyunlarda hesaplarımda aşırı uzun karakterli şifre kullandığımdan numpadli klavye vazgeçilmezim oluyor o yüzden Aula F108 Pro aldım kullanıyorum fakat F75/F99 uzun süre kullandım

Türkçe diye f87 pro v4 switch almıştım gayet memnunum

genelde günlük kullanım lol valo hikayeli oyunlar tarzı şeyler oynuyorum suanki klavyem gamepower ogre fena kronikli bi klavye artık sıkıldım wraith serisi baktim w60 ama galiba onlar sadece valorant icin professiyonel o yüzden onlari tercih etmek istemdim chatgptye sordugum da cok kaliteli oldugunu normalde 6-7klık klavyelerde olan kalitenin olduğunu söylemişti fiyatida uygun geldi en basta sunu almayi düşündüm
sonra fikrimi değiştirip bunu aldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri