derbederxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
Bir seneden fazladır kullanıyorum ne zaman şarja taktığımı unutuyorum hep wireless bi kere üstüne kola döküldü forumdakiler aç temizle dediler üşendim iki kere sallayıp sildim hiçbirşey olmadı kola dökülmeli en az 7-8 ay olmuştuebu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
Ben Temudan alamadım ama temu furuası çıktığı zaman herkes 2000e satıyordu ben birinden toplu aldım 1500e geldi birini bırakıp kalanları sattım klavye bedava hatta fazladan para girdi cebimeBir seneden fazladır kullanıyorum ne zaman şarja taktığımı unutuyorum hep wireless bi kere üstüne kola döküldü forumdakiler aç temizle dediler üşendim iki kere sallayıp sildim hiçbirşey olmadı kola dökülmeli en az 7-8 ay olmuştue
F87 serisinde yok zaten o f75 de var MSI Center bilmiyorum kendi yazilimindan ya da klavye üzerinden kontrol var RGB muhabbetiniTekerlek dediğin sağ üstte bulunan herhalde. F75 modellerinde onu gördüm ama F87 göremedim hiç. Ayrıca rgb kontrolü msı center dan yapılabiliyor mu kullanıdınız mı hiç?
Iyidir alternatifte howl 75 bakabilirsinbu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
geceleri ses yapıyormuTürkçe diye f87 pro v4 switch almıştım gayet memnunum
sessiz klavye istiyorsanız mekanikler manyetikler hitap etmez hocamgeceleri ses yapıyormu
Benim zaten Gametech Blackrider red switch klavyem vardı bu zamana kadar pek sıkıntı etmedi çok gürültülü olmasın yeter.sessiz klavye istiyorsanız mekanikler manyetikler hitap etmez hocam
ÜzmezBenim zaten Gametech Blackrider red switch klavyem vardı bu zamana kadar pek sıkıntı etmedi çok gürültülü olmasın yeter.