derbederxd
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
arkadaşım f75 kullanıyor 2. el almıştı temudan alınma güzel bir sıkıntısı yok arada bir bağlantı kesiliyor falan diyordu ben de linkini attığım f87 pro kullanıyorum aralarında pek fark yok 87pronun switchi yeni nesil ama fark var mı dersen yok sadece tekerlek olayı falan var sana kalmış bunu da tercih edebilirsin ve f87 pro türkçe
evet o bende n11 den aldım yani tercih meselesi tekerlek seviyosan diğerini al bu tekerleksiz versiyonu arada fark yok gibi bir şey ben menunum arkadaşımda memnun yazılımını kullanmadım gerek duymadım ve bu klavye türkçe öyle artısı da buMerhaba bahsettiğin klavye bu sanırım doğru mu? Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4
Ben de arayıştayım uzun süredir. 200 TL kupon ile uygun fiyata geliyor sanki.
evet o bende n11 den aldım yani tercih meselesi tekerlek seviyosan diğerini al bu tekerleksiz versiyonu arada fark yok gibi bir şey ben menunum arkadaşımda memnun yazılımını kullanmadım gerek duymadım ve bu klavye türkçe öyle artısı da bu
Manyetik switch almak daha mantıklı o fiyatlarabu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
Kesinlikle tavsiye ediyorum F75 temu zamanında 450 TL ye almıştım sonra sattım 2-2.5k civarına sonra tekrar tr amazondan aldım %75 alacak olsam ilk tercihim benim F75-F99-F108 Pro şuan güncelde F108Pro kullanıyorum memnunumbu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi