Aula f75 klavye almak istiyorum iyi mi

Ben aktif olarak kullaniyorum 26 kasim 2024te almisim temudan suan tek sıkıntısı bataryasının ömrünün dolmaya basladiğini düşünüyorum normalde örnek veriyorum 12 saat gidiyorsa suan 6 saat gibi tamamen örnek saatler ama azaldiğini hissedebiliyorum zaten kabloda olduğundan sıkıntı olmuyor yaziliminda da sıkıntı yaşamadım 1k ya almistim ben o paraya değerdi ama suan 2700 e incehesap gaming gecesinden güzel biseyler düşürürsünüz bence aceleniz yoksa beklenebilir

arkadaşım f75 kullanıyor 2. el almıştı temudan alınma güzel bir sıkıntısı yok arada bir bağlantı kesiliyor falan diyordu ben de linkini attığım f87 pro kullanıyorum aralarında pek fark yok 87pronun switchi yeni nesil ama fark var mı dersen yok sadece tekerlek olayı falan var sana kalmış bunu da tercih edebilirsin ve f87 pro türkçe

arkadaşım f75 kullanıyor 2. el almıştı temudan alınma güzel bir sıkıntısı yok arada bir bağlantı kesiliyor falan diyordu ben de linkini attığım f87 pro kullanıyorum aralarında pek fark yok 87pronun switchi yeni nesil ama fark var mı dersen yok sadece tekerlek olayı falan var sana kalmış bunu da tercih edebilirsin ve f87 pro türkçe

Merhaba bahsettiğin klavye bu sanırım doğru mu? Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4
Ben de arayıştayım uzun süredir. 200 TL kupon ile uygun fiyata geliyor sanki.

Merhaba bahsettiğin klavye bu sanırım doğru mu? Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4
Ben de arayıştayım uzun süredir. 200 TL kupon ile uygun fiyata geliyor sanki.
evet o bende n11 den aldım yani tercih meselesi tekerlek seviyosan diğerini al bu tekerleksiz versiyonu arada fark yok gibi bir şey ben menunum arkadaşımda memnun yazılımını kullanmadım gerek duymadım ve bu klavye türkçe öyle artısı da bu

evet o bende n11 den aldım yani tercih meselesi tekerlek seviyosan diğerini al bu tekerleksiz versiyonu arada fark yok gibi bir şey ben menunum arkadaşımda memnun yazılımını kullanmadım gerek duymadım ve bu klavye türkçe öyle artısı da bu

Tekerlek dediğin sağ üstte bulunan herhalde. F75 modellerinde onu gördüm ama F87 göremedim hiç. Ayrıca rgb kontrolü msı center dan yapılabiliyor mu kullanıdınız mı hiç?

Çok spesifik bir beklentiniz yoksa memnun eder ben de 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Sesi çok tatlı, boyutu da güzel. Tek eksi yanı tuşların ışık geçirmiyor.

şuan aula f75 yazıyorum her hangi bir sıkıntısı yok ben kablo ile kullanıyorum sorunsuz sanırım 1 sene oldu hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.

bu klavyeyi almayi düşünüyorum fiyati iyi geldi araştırma yaptigim da kaliteli olduğunu gördüm kullanan yada daha iyi bu fiyatlarda klavye önerecek var mi
Kesinlikle tavsiye ediyorum F75 temu zamanında 450 TL ye almıştım sonra sattım 2-2.5k civarına sonra tekrar tr amazondan aldım %75 alacak olsam ilk tercihim benim F75-F99-F108 Pro şuan güncelde F108Pro kullanıyorum memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri