Merhaba. Uzun zamandır kullandığım samsung s10e telefonu artık değiştirmek istiyorum. Performans olarak sorunum yok ama batarya çabuk bitiyor. Bu telefon yerine 15-20 bin tl bütçe ile telefon alsam değer mi yoksa daha fazla mı bütçe lazım?
batarya on plandaysa magic 8 lite.Merhaba. Uzun zamandır kullandığım samsung s10e telefonu artık değiştirmek istiyorum. Performans olarak sorunum yok ama batarya çabuk bitiyor. Bu telefon yerine 15-20 bin tl bütçe ile telefon alsam değer mi yoksa daha fazla mı bütçe lazım?
batarya on plandaysa magic 8 lite.
gene toplam dengeli cihaz istiyorsaniz Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 19.999tl.
Biraz daha ekleyip honor 400 veya a56 almak mantıklı olur mu? Samsung'a biraz daha yakınım. Uzun suredir kullandığım için.Magic 8 lite
Bu telefonlar arasına en uzun ömürlü hangisi olur? Bir telefon aldığım zaman 4-5 yıl kullanıyorum. Telefonda oyun falan oynamam. Mesaj ve arama için kullanıyorum. Forumlarda geziniyorum ve reels izliyorum.Samsung A56 alabilirsin.
Reis yurtdışı Xiaomi alıp imei attırmak daha mantıklı bence 15tpro falanBu telefonlar arasına en uzun ömürlü hangisi olur? Bir telefon aldığım zaman 4-5 yıl kullanıyorum. Telefonda oyun falan oynamam. Mesaj ve arama için kullanıyorum. Forumlarda geziniyorum ve reels izliyorum.
İmei ile uğraşmak istemiyorum. Garantili alayım ugraşmayayim. Basit bir kullaniciyim. Pil çabuk bitmese telefon değiştirmek istemezdim.Reis yurtdışı Xiaomi alıp imei attırmak daha mantıklı bence 15tpro falan
Uzun ömür istiyosan en mantıklısı Samsung olur. Samsung'un bilinirliğini ve kalitesini biliyosundur. Extra 7 yıl güncelleme garantisi de var.Bu telefonlar arasına en uzun ömürlü hangisi olur? Bir telefon aldığım zaman 4-5 yıl kullanıyorum. Telefonda oyun falan oynamam. Mesaj ve arama için kullanıyorum. Forumlarda geziniyorum ve reels izliyorum.
Samsung a56 en mantıklısı mi?Uzun ömür istiyosan en mantıklısı Samsung olur. Samsung'un bilinirliğini ve kalitesini biliyosundur. Extra 7 yıl güncelleme garantisi de var.
Fiyata göre değişir.Samsung a56 en mantıklısı mi?
Olabilecek en düşük bütçe ile halletmek istiyorum. Ucuz diye alıp pişman olmak istemiyorum. İşimi görecek düzeyde olması lazım.Fiyata göre değişir.
25 bin altı en mantıklısı A56, 30 bin altı S24 FE, 35 bin altı S24 veya S25 FE.
A56 işini görür. 256gb al.Olabilecek en düşük bütçe ile halletmek istiyorum. Ucuz diye alıp pişman olmak istemiyorum. İşimi görecek düzeyde olması lazım.