🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

İzdiham olur millet birbirini keser çiğner . Geceden gidip nöbet tutmak lazım haha yoksa o kargaşada imkanı yok .

İzdiham haberlerine hazır olun diyelim ozaman 😞

kafaya koydum kasa ps5 veya en kötü tv ve telefonu almam lazım ama mağza adresini bulamadım
Mağaza adresi AVM'nin içinde, tam şehrin merkezinde Adıyaman Park AVM diye geçiyor açılış saati 10.00 ve 2 saat önceden gidip sıra beklemek lazım açılır açılmaz da koşup mağazaya gireceksin belki bir ihtimal alabilirsin

kasa için gidesim geldi valla alıp kenarda tutmalık
birde bu fiyatlar normal şartlarda da kurtarıyor demek ki keşke herkes bu fiyatlardan satış yapsa :)

eylül 2024te istanbulda yeni açılan vatan şubesinden i5 12400f rtx 4060 ve 1 tb msi kasalı sistemi tanıdık aracılığıyla 19 bin TL'ye almıştım 50 tl kargo ücretini ödeyip şubeden adresime göndermişlerdi tanıdığı olanlar aynı yöntemi deneyebilir

50ser stoklar daha magazaya giremeden bitmis olur, cogu simdiden rezerv edilmis olabilir. Forumda bahsi gecen koleler canlandirilip gonderilebilse bir sans olurdu :)

kasa için gidesim geldi valla alıp kenarda tutmalık
birde bu fiyatlar normal şartlarda da kurtarıyor demek ki keşke herkes bu fiyatlardan satış yapsa :)
Ddr4 mü ddr5 mi belli değil sistem bilgilerine göre ddr4 ama oraya ddr5 yazmışlar

Mağaza açılmadan 100kisi kuyrukta olur herhalde.
Hatırlar mısın bilmem ama PCH goat sistemlerinde ertesi gün mağaza açılmadan erken saatlerde nöbet tutanlar oluyordu
Eşit : vatan calisanida akrabasını çağırır kesin 😀
100 kişi mi? Her üründe 50 civarı stok var ve fiyatlar süper yav 1TB SSD ye 2000TL yazmış adamlar, kahve makinesi için bile gelen olur yağmalarlar o mağazayı 😀

Telefondan sipariş vermek mümkün olabildiği için daha önce hoparlör siparişi verebildiğim için sormak istedim. Telefondan sipariş işe yaramaz, değil mi?
Mağaza açılışına özel indirim. Uzaktan sipariş tabii ki olmuyor hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

100 kişi mi? Her üründe 50 civarı stok var ve fiyatlar süper yav 1TB SSD ye 2000TL yazmış adamlar, kahve makinesi için bile gelen olur yağmalarlar o mağazayı 😀
Daha önce vatan bilgisayar bir mağazasının açılışına katıldım. Yok abi zombi istilası gibi. Ne alacağını bilmeden içeride koşuşturan insanlar, kolunun altında iPad diğer elinde televizyonu çekmeye çalışırken iPhone'u siparişini vermeye çalışanlar 😂

ssd müq müş al sat yapanlar çöker şimdi 7kya ilan açarlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfırı daha ucuz yazarız ben vatandan 9.5kya aldım derler sonra

1777789279047.webp

broadwayle çıkalım bakalım yollara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254