🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

aynısını nereden bulacağız hocam tekrar aynısı şuan en uygun sitelerde 2300 tl civarında
vallaha bilmiyorum da 2300 e daha iyi bir seçenek var mı 8k falan diyor da 8k pek dert dehil kullanmadım hiç hem batarya muhabbetinden hem de r5 5600 işlemci var ağlar direkt .d

vallaha bilmiyorum da 2300 e daha iyi bir seçenek var mı 8k falan diyor da 8k pek dert dehil kullanmadım hiç hem batarya muhabbetinden hem de r5 5600 işlemci var ağlar direkt .d
ben denedim 8k vermiyor en hızlısı 4k veriyor. 8 k seçtim ölçüm yaptım internet üzerinden 3.5 k geliyor. 4k seçince tam 4k çıkıyor.

Benimde ajaz 159 pro var şuan kullandığım fiyatı bana uygun geldiği için bir adet sipariş ettim. Yedekte dursun bu sensör bu fiyata zor alırız .
reis bendede 159 pro var aynı kasa tipindenmi buda , 159 sıfır gibi onu kaldırıp bunu kullanırım olsa 139 pro aldım kasası büyük geldi 159 a göre ona göre alayım hemen

reis bendede 159 pro var aynı kasa tipindenmi buda , 159 sıfır gibi onu kaldırıp bunu kullanırım olsa 139 pro aldım kasası büyük geldi 159 a göre ona göre alayım hemen
bende sipariş verdim bilmiyorum gelsin bakacağım yorum yaparım o zaman

Aigo mu daha iyi bu mu
İkisi de kötü. X3 de takılma problemi yaşayan çok, arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor. GM80 nin de malzeme kalitesi kötü. Düz ve plus modeli kendi bütçelerinde rakibi pek olmadığı için alınabilir ama pro nun bütçelerine çıkılınca başka seçenekler de gelmeye başlıyor, o yüzden pek de değmez aldığına.

geçen sene 860 tlden 159pro çekmiştim 3 tane bozulursa vs diye halen taş gibi ihtiyacım olsaydı bunu da alırdım iyi fiyat

Ekler

• 456456.webp
    456456.webp
    65.9 KB · Hit: 52
ben denedim 8k vermiyor en hızlısı 4k veriyor. 8 k seçtim ölçüm yaptım internet üzerinden 3.5 k geliyor. 4k seçince tam 4k çıkıyor.
kanka zaten internet üzerinde tam ölçüm yapılmıyor 8k alamazsın ben zamanında araştırmıştım internette inceleme videosu falan var 8k için ayrı program indiriyordu adam

600 tl fark ile atk a9 plus almaya değer mi yoksa bunu mu almalıyım f/p olarak iyi midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,188
Üyeler
194,194
Son üye
kaurai
Geri