🔥İndirim Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 1769 TL

Vxe r1se+ vardı ama bozuldu tutuşu tam oluyordu bu mouse olur mu bana

Corsair m75 air var ama kablosuz kullandığımda sanki arada takılıyor gibi pili de bitmemiş oluyor biraz ayar ediyor beni. Buna geçmeye değer mi

Bununla rampage blitz ultimate arasında kaldım 2399 a blitz ultimate aldım şimdi. Bunda takılma donma yaşama yorumları okudum blitz nordic 3950 kombosu sorun yaşatmaz umarım

Anakartimda Bluetooth ve WiFi desteği yok da bu mouse u kablosuz kullanabilir miyim

Dareu wing malzeme hissiyatı o kadar iyi değil, a9 plus zaten kronik sorunlu. İkisinide kullandım. Birtek bu ürünü kullanmadım açıkcası. Siz hepsini denedinizmi
Bana kalırsa Dareu Wing'in malzeme hissiyatı, 2300 TL'lik fiyat etiketine göre gayet başarılı. Bu bütçelerde zaten çok büyük bir beklentiye girmemek gerekiyor. A9 Plus modelini şahsen deneyimlemedim ama kullanan arkadaşlarım genel olarak memnundu.
Attack Shark'a gelecek olursak, bu mouse tam anlamıyla kronik sorunlu. Malzeme kalitesi gerçekten berbat. Sadece bir hafta katlanabildim, sürücüsü bile düzgün çalışmıyordu. Kelimenin tam anlamıyla paranızla rezil oluyorsunuz. İnanın, zamanında çok ucuza aldığım eski Legion M300 bile bundan kat kat daha iyi.

ben 2 ay once beyaz x3 pro almistim guzel cok profesyonel bir oyuncu degilim oyle aman aman yorum yapamam ama guzel mouse sarji baya uzun sure gidiyor tepki ve hassasiyeti tatmin edici tek sorun beyaz mouse icin siyah dongle ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,193
Üyeler
194,194
Son üye
kaurai
Geri