GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti EAGLE OC SFF - 50.000 TL

sff kart alınmaz
Sff kart alınır. Sorun bu paraya alınır mı olmalıydı. Ekran kartı piyasaları çok yükseldi. Yakın zamanda düşmesi de beklenmiyor. Vatan'ın son yaptığı indirimlerden sonra fiyatları da güncellendi. Vatanda Zotac 5070 ti Gaming Solid Sff Oc 59.659 TL'den satılıyor. Yüzde 20 indirim yapsa bu fiyatlara düşüyor anca. Bunları göz önünde bulundursun alacak kişi. Bir incehesap gaming gecesi Gainward rtx 5070 ti Phoenix-S 48 bin küsur fiyata satıldı. Daha da bu fiyat altına düşmez gibi. Belki 47.999 TL civarı olur. O da anlık olur.

Sff kart alınır. Sorun bu paraya alınır mı olmalıydı. Ekran kartı piyasaları çok yükseldi. Yakın zamanda düşmesi de beklenmiyor. Vatan'ın son yaptığı indirimlerden sonra fiyatları da güncellendi. Vatanda Zotac 5070 ti Gaming Solid Sff Oc 59.659 TL'den satılıyor. Yüzde 20 indirim yapsa bu fiyatlara düşüyor anca. Bunları göz önünde bulundursun alacak kişi. Bir incehesap gaming gecesi Gainward rtx 5070 ti Phoenix-S 48 bin küsur fiyata satıldı. Daha da bu fiyat altına düşmez gibi. Belki 47.999 TL civarı olur. O da anlık olur.
sff kart alınır ama fiyatı düşükse evet ama harbiden bu parasının 1 lirasını bile haketmiyor

daha yazı görmedin hocam peşin karar verme bence odanda klima varsa sıkıntı yok tabii ki.
Oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkmıyor kolay kolay o yüzden sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. 10 yıl sonra pc topladım yüzde de çok emin olamıyorum bakacağız.

arkadas matx için kullanıldığını söyledi bende atx olduğunu belirtmek istemiştim :(
mATX kartlarda sff kullanmak yer konusunda avantaj yaratabiliyor. Tercih edilebilir o yüzden belirttim.

peki gainward phoneix s 5070 ti hakkında düşünceleriniz nelerdir?

İlgili kart özelinde ekstra bilgim yok ama bütün 5070ti kartlar aşağı yukarı aynı performansı verir. Bazıları OC yaparak +/-%3 fark ettirir de çok bir önemi yok bence. Ben bulduğum en ucuz kartı almıştım. Eğer soğutmayla ilgili takıntınız varsa sff olmayan kartları tercih edebilirsiniz.

SFF konusunda soğutmanın çok abartıldığını düşünüyorum. inno3D 5070ti SFF kartım var 2 aydır kullanıyorum. Undervolt ile hem performans arttı bir miktar hem de sıcaklık değerleri günlük kullanımda 10 dereceye yakın düştü. Ucuz bulursanız veya mATX kasa kullanıyorsanız tercih edebilirsiniz bence.
Undervolt ayarını atarmısın

Fanların sesli olduğu ile ilgili bir kaç şikayet görmüştüm, onun dışında en baba 5070 ti il arasında belki %2-3 performans farkı olur. Alınabilir fakat indirimde görürseniz bu bütçelerde pny 5070 ti da bakabilirsiniz, soğutma ve fan olarak daha iyi bir model

PNY ile arasında neredeyse 5 6klık bir fark mevcut

Ekler

• 84e2f96d-c68a-4e1c-ab4b-d894bfbfaf82.webp
    84e2f96d-c68a-4e1c-ab4b-d894bfbfaf82.webp
    23.6 KB · Hit: 48
  • 40110577-d27d-4655-bda4-f2705e08cdcb.webp
    40110577-d27d-4655-bda4-f2705e08cdcb.webp
    22.6 KB · Hit: 42
Smal Form Factor açılımı, kompakt kasalara sığması için uydurulan bir standart ama soğutması perişan paket oluyor genelde.
soğutma blokları ince başarılı değiller genellikle kartı soğutmada.
valal bende 5070 var gram ısınmıyor hatta daha iyi bence şu yeni güç soketi muhabbetine cama çarpıp gergin durmamış oluyor kasada da gayet güzel duruyor beyaz sff eagle oc var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SFF kart alınmaz diyenler sıcaklıkları konusunda en ufak fikre bile sahip değil.
hah ağzın bal yesin bende var hayatında kullanmamış eleman sallıyor yok perişan yok yanıyor diye:D bende 5070 var kart 58 dereceyi geçmiyor boşta 35 derece valorantta fan açmıyor kart 41 derece cs de 48 50 derece onda da arasıra açıyor warzone falan da oynuyorum onlarda da 998 1100 rpm arası takılıyro ısıar 54 56 derece ağzı olan eline klavye alan konuşuyor

sinerjide palit 5070 ti düz var 3 fanlı , 50.500 çokta mantıklı gelmedi alınması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri