TaHao
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 880
neresi yavaş kiÇok yavaş değil mi yahu
neresi yavaş kiÇok yavaş değil mi yahu
var mı hocam bu paraya alternatif 1tb öneriniz? iptal edip onu almayı yeğlerim daha iyisi varsa.alınmaz, hem hızı pcie 3.0 hızında hem dram yok hem de bunlara rağmen hala çok pahalı.
https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?campaignType=CAMPAIGN&referer=home anlık olarak değişiyor arkadaşın bahsettiği kupon şuan yok 9dan sonra tekrar gelebilir alternatif 300tlik kupon var.Tık hızında kuponu nerden alıyoruz bulamadım da
şundan yaşanmışneresi yavaş ki
agaaaaaaaa AJHGSDJHAsdşundan yaşanmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ahahahahahahah
Eğer amaç bu fiyat bandında takılmaksa "XPG SX8200 Pro" var, yanlış hatırlamıyorsam 1 GB DRAM'i vardı. Ara ara sitelerde kuponla birlikte bu fiyatlara düşüyor. Tek sıkıntısı çok fazla varyasyonu var. Almadan önce varyasyonları ve satıcının hangi varyasyonu sattığını araştırmak lazım.var mı hocam bu paraya alternatif 1tb öneriniz? iptal edip onu almayı yeğlerim daha iyisi varsa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?campaignType=CAMPAIGN&referer=home anlık olarak değişiyor arkadaşın bahsettiği kupon şuan yok 9dan sonra tekrar gelebilir alternatif 300tlik kupon var.
5 bine kuponla bile herhangi bir 1tb çok zorken 2tb bulmak hayal bence. Testleri yapılmış 2. ele yönelebilirsiniz 5 bin için.Bana da acilen lazım bir ssd ama dram şart değil, tek şart ucuz oolması. şöyle güzelinden bir 2tb, 5000 e felan yakalasak tadından yenmez, 10b altı 4tb olursa yağ bal kaymak olur.
Bizim emektar 2tb hdd hata vermeye başladı.
Bu fiyatlara bulmak neredeyse imkansız artık. Arada amazon depoya düşüyor ama orada bile 2tb min 7-7.5k fln oluyor. Onu düşürmekte baya zor.Bana da acilen lazım bir ssd ama dram şart değil, tek şart ucuz oolması. şöyle güzelinden bir 2tb, 5000 e felan yakalasak tadından yenmez, 10b altı 4tb olursa yağ bal kaymak olur.
Bizim emektar 2tb hdd hata vermeye başladı.
Sıcak fırsatçı ahalisi olarak imkansız diye bir şey yoktur. İllaki düşer bi ara. Bütüm sistem kurulmuş, her yönden kontrolleri ayarlamışım. Takip ediyoruz bakalım düşürebilirsek düşüreceğiz.Bu fiyatlara bulmak neredeyse imkansız artık. Arada amazon depoya düşüyor ama orada bile 2tb min 7-7.5k fln oluyor. Onu düşürmekte baya zor.
Hayal kurmak bizim işimiz. Ya tutarsa işte. 7 ye kaç kere denk geldim, 5 e de yakalarsak güzel olur. Olmadı 6 da iyidir.5 bine kuponla bile herhangi bir 1tb çok zorken 2tb bulmak hayal bence. Testleri yapılmış 2. ele yönelebilirsiniz 5 bin için.
Bunu 12 ye bırakıyorum sıfır
www.n11.com
Efsane replik ya