DH forumda bir zamanlar baya atesli tartismalar donuyordu, nicklerin sonu yine 76 ile bitiyordu, Samsung saticisi oldugunu soyleyip isteyene fiyatta yardimci olayim diyen adami saticisin diye sucluyorlar (adam zaten demis acik acik daha ne), TCL onermeye calisiyorlardi, adam TCLe kotu birsey demiyordu halbuki, baska marka tv alip memnuniyetini belirtenlere de bu saticinin yan hesabisin diye daliyorlardi sonu 76 ile biten nickler

forumda takilmayi birakmistim o zamanlar, baya hareretliydi simdi gene normal tartismalar yapiliyor o zamana gore

TCL personelleri ya da marka ovenleri baya hararetli pazarlamaya daliyorlar, cok da takilmayin bence bosverin
Ya ne kadar masumane anlatıyorsun hocam, okuyanda Samsung saticisina hayrına işi yapıyor sanacak.
Gerçekleri yazin bari de okuyan anlasın biraz.
Samsung saticisi DH nin sponsoru muydu, Evet, kendi sayri sponsor sayfası var mıydı, Evet, orada kime ne tavsiye ediyor satıyor kimse karışmıyor ama genel Tv Tavsiyesileri sayfasinda yıllardır elindeki Samsung Lg edge TV’ler düşük bütçeli tav Tavsiyesi isteyen lere ısrarla tavsiye etti mi? Evet
Neden bunları yazmıyorsunuz?
Mesela birkaç örnek vereyim.
Vatandaşın biri 25-30 k bütçesi var Tv tavsiyesi istiyor, o zamanlar Nextstar in 65" mini led Tv si çıkmıştı 27.5 k dan satılıyordu, giriş seviyesi mini led Tv si, sonuçta özellikleri az da olsa mini led tv sidir, Dled Edge led yeni daha iyidir. Ben kendisine Nextstar bu bütçeye göre piyasadaki alınabilecek en iyi Tv olduğu icin onu önerdim, tavsiye ettim, benim bu tavsiyemi görüyor okuyor adama Samsung Edge led tavsiye etti hemde biraz daha pahali satilan, sadece ismi Samsung diye pahali satılıyor bu arada. Bu o Vatandaşa yapılan bi kötülük degil miydi? 27.5 k ya mini led almak varken Vatandaşa kenardan aydinlatmali Edge led Tv önerdi, elindekileri önerdi. Böyle yüzlerce olay var. Vatandaşın bütçesine göre piyasadaki en özellikli ve en uyguna satılan Tv yi alabilmesi o Tv satici icin önemli değildi, o sattigi Tv lerden alacagi primi düşünüyordu. Bilmem anlatabildim hocam.
İkincisi yinr Vatandaşın biri uydu yayınları ağırlıklı Tv izleyeceğini, Tv nin gündüzleride acik olacağını yazıp Tv tavsiyesi istiyor, bütçesine kısıtlı 60 k falan adama Oled tavsiye etti o Tv satıcısi, o an bir tek ben dedim ne yapıyorsun adamin kullanım koşullarına Oled uygun degil 3-4 yila Tv sinde ekran yanığı olduğunda sen mi değiştireceksin dedim. Bu satıcı iste böyle biri.
Hatta bu satıcı yanmaz oled vaatleri ile millete oled aldırmış, artık bu yilkiler yeni teknolojisi ekran yanığı olmuyor diye, eleman onunnbu vaadlerine inanarak Oled almış 2 yila kalmadan oledinde ekran yanığı olmuş, gelip sayfaya yazdi, sen bize alin dedin, oled yanığı aryik olmuyor dedin diye ben aldım, saticisiya beddua edip gitti, hala o bedduası sayfada durur tabi silinmedi ise. Bedduasını almış adamdır o, bunu dile getirince yalan da söyleyebiliyor mesela, 2 yil once oled almış elemana 7-8yol önce oled almış gibi yalan yazabildi.
Diğer bir hususu genel Tv Tavsiyesileri sayfasinda yıllardır her Tv tavsiyesi isteyen Samsung Lg önerdi, bakin kendi sayfasinda degil genel sayfada bunu yapıyor, birkaç kişi haric kimse sen ne yapıyorsun demedi? Orada öyle bir menfaat çarkı kurulmuş ki, birileri bu menfat çarkına çomak sokarsa vay haline. Sayfadaki algıyı yönetmek icin kac tane sahte hesap açıp yorumlar yaptılar, bir çoğunu Adminler silmişti.
Siz bunlardan da bahsetmelisiniz ki yazdığınızı bi anlami olsun.
O samsung satıcı ben burada 10 bin Tv sattım yazdı, ondan da haberiniz yok.
O Samsung satıcının çalıştığı mağazasının ust yetkisini bizi arayıp kusura bakmayın bunlardan bizim haberimiz yoktu, bizim boğazımızdan haram lokma geçsin istemeyiz dediginden de haberiniz yoktur.
Hatta o samsung satıcı kendisi ile bağlantı bir başka yerde fake hesap açıp millete bütçesine göre Tv tavsiyesi vermeye çalışan bizlerin ölmüş anasına küfrettiginden de haberiniz yoktur. Yani hocam yazacak cok sey var, bilmediğiniz cok sey var.
Bir cok insanın hakkina girmiş kişidir o satıcı, neden bir tv daha fazla satayım da daha fazla prim alayım derdindedir.
Menfaatine olduğu yerde her türlü pislik olur ki oldu da yaptılar da. Onun icin burada satuci cok masummuş yazılarını bi geçin.
Biraz Gerçekleri yazin.