PSU Kablosu Sorunu Enermax REVOLUTION III 1000W

Ikinci 6+2 pin kablo yok mu?
1777760986049.webp

Kutu içerğinde var inşallah başka bir şey için kullanmıyordur

Kutu içeriğinden çıkmadı. Başka bişey için kullanmıyorun. 2 cpu girişi taktım. Bitane ekran kartına taktım. 600w kablo boşta şuan onu yeni ekran kartı alınca anca takcam. Başka da kablo yok :) corsair aio sıvı soğutma, ortak bundle kullanırken psu dan güç istiyor. Şimdi rica etsem bana kablo alacağım bi yer önerin nolur 😁

Kutu içeriğinden çıkmadı. Başka bişey için kullanmıyorun. 2 cpu girişi taktım. Bitane ekran kartına taktım. 600w kablo boşta şuan onu yeni ekran kartı alınca anca takcam. Başka da kablo yok :) corsair aio sıvı soğutma, ortak bundle kullanırken psu dan güç istiyor. Şimdi rica etsem bana kablo alacağım bi yer önerin nolur 😁
Başka kablo var. Olmak zorunda. O 12x6 yani 600W'lı kablodan 2 tane olması gerekli. 1 tanesinin iki ucuda 12VHPWR tipinde, öbürünün ucuda 12VHPWR fakat diğer ucundan 2 tane PCI-e çıkışı olması lazım. 1000W'lık versiyonda dönüştürücüyle çıkıyor. Harici kablo çıkmıyor.

1777795610991.webp

Eğer yoksa iade edin. Kutu içeriği eksik gelmiş.

İllaki kablo yaptıracağım diyorsanızda özel yaptırmanız gerekli. Bu modellerin daha profesyonel incelemeri bile yokken elbette pin layout'larıda yok. O yüzden bir kişinin pin layout'unu öğrenip ona göre kablo yaptırılması gerekli.

offf çok uzun işmiş cidden... çok teşekkür ederim yardımın ve verdiğin bilgiler için

Geri