The Mehmet TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sonuçlar burda
Kartın 12gb vrami var sorunun vramdan kaynaklı olduğunu şahsen düşün müyorumAynı sorunu eski bilgisayarımda stellar blade oynarken yaşıyordum vram yetmediğinden 50-60 olan fps bazen bi süreliğine fps 8-10 civarlarına düşüyordu.
Benzer durum sıcaklık yükseldiğinde de voltaj düştüğünden oluyordu. Furmark test sonucunda göreceğiz @ekran kartı 01010 o konuda daha bilgilidir muhtemelen.
Sende de vram dolu gözükmesede sınıra dayanmış olabilir. Oyunda vram kullanımını çok etkileyen ayarları kısıp tekrar bi gözlemle. Serbest bıraktığında 12 gb vram kullanabilen bi oyun last of us. Vram kullanan ayarları düşürmek muhtemelen sorunu çözecek.
Laptobu alalı ne kadar oldu gerçekten yüksek sıcaklık değerlerine sahipHocam sonuçlar burda
Laptop 5070 lerde 8 gb vram var. Saçma sapan şekilde laptoplarda vramlari 4 er gb kısıyorlsr pc sürümlerine göreKartın 12gb vrami var sorunun vramdan kaynaklı olduğunu şahsen düşün müyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Laptobu alalı ne kadar oldu gerçekten yüksek sıcaklık değerlerine sahip
Wyer 1 yılı geçtiyse termal bakım iyi olucaktır
Hocam Vramim 8 gb yanlışlık olmasın laptopu alalı da 6 ay falan oluyor çok olmadı aslındaKartın 12gb vrami var sorunun vramdan kaynaklı olduğunu şahsen düşün müyorum
Laptobu alalı ne kadar oldu gerçekten yüksek sıcaklık değerlerine sahip
Eyer 1 yılı geçtiyse termal bakım iyi olucaktır
Hocam Vramim 8 gb yanlışlık olmasın laptopu alalı da 6 ay falan oluyor çok olmadı aslında
evet bende yeni farl etrim 5070 laptop lara 8gb vram koymuşlarLaptop 5070 lerde 8 gb vram var. Saçma sapan şekilde laptoplarda vramlari 4 er gb kısıyorlsr pc sürümlerine göre
Laptoplarda 85 derece sıcaklıklar genelde sorun olmuyor. Ben ve çevremdeki herkesin laptop kullanmasına dayanarak söylüyorum kimilerininki 90 lara dayanıyor ama hala tam performans çalışıyor. Bendeki 83-85 de çalışıyordu ve sorun olmuyordu. Vram kullanımından olup olmadığını teyit edebilirsek ona göre başka yollar deneyebiliriz.evet bende yeni farl etrim 5070 laptop lara 8gb vram koymuşlar
Hocam sorunun birden fazla nedeni var gibi duruyor ilki vram ikincisi sıcaklık
sıcaklık sıkıntısını stant alarak halledebilirim belki ama vramde de sıkıntı varsa yapabileceğim bir şey yok heralde orta ayarlara çekip oynamak en mantıklısı gibi duruyorevet bende yeni farl etrim 5070 laptop lara 8gb vram koymuşlar
Hocam sorunun birden fazla nedeni var gibi duruyor ilki vram ikincisi sıcaklık
Fsr frame gen var last of us part 1 de onu açabilirsin. Bayağı rahatlatır.sıcaklık sıkıntısını stant alarak halledebilirim belki ama vramde de sıkıntı varsa yapabileceğim bir şey yok heralde orta ayarlara çekip oynamak en mantıklısı gibi duruyor
Nvdia mfg yada dlss açınca vram kullanımının düştüğünü iddia ediyordu onu deneye bilşrsinizsıcaklık sıkıntısını stant alarak halledebilirim belki ama vramde de sıkıntı varsa yapabileceğim bir şey yok heralde orta ayarlara çekip oynamak en mantıklısı gibi duruyor
oynamaya devam edeceğim vram kullanımını yükselten ayarları düşürdüm aynı sorun devam ederse haber edeceğimLaptoplarda 85 derece sıcaklıklar genelde sorun olmuyor. Ben ve çevremdeki herkesin laptop kullanmasına dayanarak söylüyorum kimilerininki 90 lara dayanıyor ama hala tam performans çalışıyor. Bendeki 83-85 de çalışıyordu ve sorun olmuyordu. Vram kullanımından olup olmadığını teyit edebilirsek ona göre başka yollar deneyebiliriz.
Dlss açık zatenNvdia mfg yada dlss açınca vram kullanımının düştüğünü iddia ediyordu onu deneye bilşrsiniz
vram yetersiz geliyor hocam.Arkadaşlar Rtx 5070 ve i7 13. nesil işlemcili bir laptopum var The last of us part 1 i oynarken arada bir gpu kullanımı %100 e çıkıyor ve fps bir anda 10 lara kadar düşüyor normalde 70-80 arası fps alıyorum bu arada. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz, nasıl çözeceğim bu sorunu.
şuan vram kullanımı yükselten ayarları düşürdüm bir sıkıntı olursa burdayımvram yetersiz geliyor hocam.
Ayar kısmanız gerekiyor. Hala devam ederse çözünürlüğü 1080p ye alın.
Öyle demeyin be hocam benim 1050ti lı bir monster laprobum vardı 85 derecelerde çalışıyordu geneldeLaptoplarda 85 derece sıcaklıklar genelde sorun olmuyor. Ben ve çevremdeki herkesin laptop kullanmasına dayanarak söylüyorum kimilerininki 90 lara dayanıyor ama hala tam performans çalışıyor. Bendeki 83-85 de çalışıyordu ve sorun olmuyordu. Vram kullanımından olup olmadığını teyit edebilirsek ona göre başka yollar deneyebiliriz.