Kolonya dök (ramleri sil kolonyalı bezle), anakartı da aynı şekil zarar vermeden temizle ve pirince yatır 1 gün, sorun çözüldüBunun kesin en etkili çözümü nedir ?
Bir de kedi idrarı aşındırıcı olduğundan ne kadar erken temizlersen o kadar iyi. İzopropil aklolle temizle, yetmezse saf su ilede temizleyebilirsin. Bi diş fırçasıyle yavaşça siledebilirsin temizlik esnasında. Temizlendiğinden emin olunca 24 saat kurumaya bırak sonra denersin. Önce ramlerden başla ama anakart halledilir ama ramler çok pahalı artık.Koku varsa kalıntı olmuyor mu kalıntı yoksa koku nasıl olacak
kahkaha attım hahahahahaha normal suyla yıkaBunun kesin en etkili çözümü nedir ?
nası ya kedi prize mi işiyorYine anakarta işemiş ya prize işeseydi buzdolabı klima gitti bizdeAnakart işlemci için çözüm basit saf alkol ile temizle.
Evde yaşanmadı, iş yerimde sokak kedisi girmiş araya dolabın prizi vardı sigortadan hat çekmiştim kablo kanalıyla dolabın yanına verdim dışarıdan geliyor tamda prize işiyor sağlam masraf girmişti :/nası ya kedi prize mi işiyor