- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 44,177
Bu fiyat bandında ikinci el PSU'lar cenneti yaşatır 
Kumru diyor herhalde C tier diye.Google'da C Tire diyordu yapay zeka. O yüzden paylaştım. İsteyen alır istemeyen almaz arkadaşlar. Bu kadar büyütmeye gerek yok bence
Vallaha hocam ben araştırırken bir yerde c tier görmüştüm. Şuan E tier diyor gemini. E Tier ise alınmaz evet.
200 watt bile çekmeyen kartlar.750W'ı var elimde. 8+8 cpu, 8+8+8+8 gpu beslemesi var. Kablolar siyah slim. 4060-5060, RX 5600XT vs test ettim sessiz sorunsuz çalışıyor ama uzun kullanımda belli olur durumu. Gamepower, Gamebooster gibi markalardan malzeme kalitesi olarak daha iyi
abi cidden baydınız artık yeter ya,"EEQQWQEE C4 EEEWQEWEE C4" tamam kardeşim sen 5070 yerine GT710 al onun yanına da Asus rog thor çek emi kanzi
The bomb has been planted at JD.n11'den James Donkey Jdp650 Apfc 12cm 80+ Bronze 650w Psu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
James Donkey Jdp650 Apfc 12cm 80+ Bronze 650w Psu Fiyatları ve Özellikleri
James Donkey Jdp650 Apfc 12cm 80+ Bronze 650w Psu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
100₺ kuponu kullanın.
Ne alaka oğlum, sen kafasız mısın? Basit bir espriye bile nasıl bu kadar kudurdun? James Eşşeği'nin sahibi bile yorumuma bu kadar kudurmaz. Bu güç kaynağına sistem mi emanet edilir? Üreticisi kim, içindeki bileşenlerin kalitesi nasıl? Doğru düzgün ne testi var ne de elde tutulacak veri var. Bu güç kaynağını savunacak kadar düştün mü oğluşum? İnanamıyorum gerçekten açıklama yapmama bu konu ile ilgili...abi cidden baydınız artık yeter ya,"EEQQWQEE C4 EEEWQEWEE C4" tamam kardeşim sen 5070 yerine GT710 al onun yanına da Asus rog thor çek emi kanzi