❌İndirim Bitti! James Donkey 650W PSU 1259₺

Bu fiyat bandında ikinci el PSU'lar cenneti yaşatır :)

hazır sistemle aldım aldığım gün değişitirdim düşmeyin

Google'da C Tire diyordu yapay zeka. O yüzden paylaştım. İsteyen alır istemeyen almaz arkadaşlar. Bu kadar büyütmeye gerek yok bence

1777889942677.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Google'da C Tire diyordu yapay zeka. O yüzden paylaştım. İsteyen alır istemeyen almaz arkadaşlar. Bu kadar büyütmeye gerek yok bence
Kumru diyor herhalde C tier diye.

750W'ı var elimde. 8+8 cpu, 8+8+8+8 gpu beslemesi var. Kablolar siyah slim. 4060-5060, RX 5600XT vs test ettim sessiz sorunsuz çalışıyor ama uzun kullanımda belli olur durumu. Gamepower, Gamebooster gibi markalardan malzeme kalitesi olarak daha iyi
200 watt bile çekmeyen kartlar.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
n11'den James Donkey Jdp650 Apfc 12cm 80+ Bronze 650w Psu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

100₺ kuponu kullanın.
The bomb has been planted at JD.
(Uyarı almazsam iyi)
Uyarıyı aldım, teşekkürler 😀

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
abi cidden baydınız artık yeter ya,"EEQQWQEE C4 EEEWQEWEE C4" tamam kardeşim sen 5070 yerine GT710 al onun yanına da Asus rog thor çek emi kanzi
Ne alaka oğlum, sen kafasız mısın? Basit bir espriye bile nasıl bu kadar kudurdun? James Eşşeği'nin sahibi bile yorumuma bu kadar kudurmaz. Bu güç kaynağına sistem mi emanet edilir? Üreticisi kim, içindeki bileşenlerin kalitesi nasıl? Doğru düzgün ne testi var ne de elde tutulacak veri var. Bu güç kaynağını savunacak kadar düştün mü oğluşum? İnanamıyorum gerçekten açıklama yapmama bu konu ile ilgili...

Green ged 600, 1700 tl. Buna bulaşmayin

Geri