🔥İndirim 🔥4 Adet 80'li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

Reaksiyon skoru
29
IMG_7420.webp

320 kapsül kahve alımına kahve makinesi hediye!
En uygun kahve ile denediğimde 7596₺ yapıyor
Kampanya Linki

Kampanya güzel makine nerden baksan 5-6k ama bende de aynısı var güzel değil kapsül tatları french press veya v60 alın daha iyi yada bu işlere girişmek istiyorsanız süt köpürtücülü espresso makinesi almak daha iyi bence

Kampanya güzel makine nerden baksan 5-6k ama bende de aynısı var güzel değil kapsül tatları french press veya v60 alın daha iyi yada bu işlere girişmek istiyorsanız süt köpürtücülü espresso makinesi almak daha iyi bence
katılıyorum bu bildiğin türk kahvesi makinesinin damlatmalı hali gibi açıkçası

kapitalist düzen :D ürettikleri makine sadece kendi kapsül kahve boyutlarıyla çalışıyor bu sayede sürekli kendilerinden ürün alıyorsun 3 kuruşluk mala 30 40 lira veriyosun halbuki isteseler kahveyi toz halinde satarlar kahve makinesini de kaynatmalı cezveli yaparlar ama öyle kendilerinden kahve almalarını saglayamazlar en ucuzuna yönelir millet

Bu tarz kapsüllü makineleri hiç tavsiye etmem. Geçen nesprosso kapsüllü makinem vardı 1 kapsül başına çok pahalı geliyordu. Makineyi satıp 3k modeli philips makinesi aldım 1kg çekirdek alıp rahatladım valla

arzum okka nespresso uyumlu kapsül kahve makinesi + 360 adet cafe crown kapsül kahveyi 7399'a almıştım. nespresso uyumlu isteyenler bu komboyu deneyebilir.

Uzun süredir çelik kapsüllerle tchibonun daha eski bir makinesini kullanıyorum. Açıkçası yapımı hızlı olsa da kendi belirli kapsüllerinin yetersizliği sebebiyle insan bir yerden sonra sıkılıyor kahvesini de güzel bulmuyorum açıkçası çelik kapsülde eziyet eğer uğraşacak vakit varsa yarı otomatik makineler daha mantıklı bu bütçelerde bence. Tabii kapsül kahveli bir makine isteyen için fiyat avantajı var gerçekten. Nespresso da çeşit ve diğer markalarla uyumluluk daha fazla ama onda da kendi kapsülleri çok pahalı.

Bu tarz kapsüllü makineleri hiç tavsiye etmem. Geçen nesprosso kapsüllü makinem vardı 1 kapsül başına çok pahalı geliyordu. Makineyi satıp 3k modeli philips makinesi aldım 1kg çekirdek alıp rahatladım valla
Hocam hangi makineyi aldınız?

Geri