🔥İndirim 5 Koli Kapsül Kahve Alana Makine Hediye !

Merhaba
Kahve fiyatları normal hatta bir tık ucuz. Anneler gününe özel 5-8 Mayıs arası 5 koli kapsül kahve alana Pure+ kahve makinesi hediye geliyor.
Fiyatı fena değilmiş ama kapsül kahveleri pek önermem. Çok sağlıklı değiller. İmkan varsa espresso mak. alınıp kendin yapman daha güzel olur.

Kapsül başına 20 TL oldukça pahalı. Mesela Jacobsun kapsülleri 9 TL civarı. Ona ne demeli?
kaliteye göre fiyatlar değişir. Illy Kapsül kahveler 28 Tl civarı mesela. Illy nin kahve tadı hiçbirinde yok maalesef.

Ben de aynı dediğiniz gibi yapıyorum sanalbaharattan alıyorum ancak o kadar uğraşmak istemeyen anne babam için aklımda nespresso var açıkçası.
Otomatik bi makine daha mantıklı buna 7 bin verileceğine 10k'ya otomatik makine arkasından kahvesini doldursunlar, arada çöpünü atıp yıkasınlar tamamdır mis gibi. bunlar uzun vadede kullanılacak şeyler değil. Yukarıdaki süperzeka bildiğini düşünüyor da o işler öyle olmuyor.

Bazıları espresso nun tam olarak ne olduğu hakkında bilgisi olmadan yorum yapmış. Kafelerdeki filtre kahveler ile alakası yok. Gramaj az olur ve en küçük boy fincan ile içilir. İçine süt fln konulmaz. Espresso içmek istiyorsanız nespresso marka ürünler en iyilerinden .Kapsül deki kahve markası iyi ise bayatlamaz. Bendeki Kapsüler yıllarca dayanabiliyor.

1 kapul kaç bardak kahve yapıyor bilmiyorum ondan sordum

Beş para etmez kanıpta satın almayın. 4bine manuel bir espresso makinesi alın. Sanal baharattan 1 kg kahve 600 tl ve en az 1 ay gidiyor. Saçma sapan ürünlere paranızı yatırmayın. Görüntüsü çok güzel ama kullanımı o kadar da güzel değil. Süt için süt tozu kullanıyor cihaz. Saçma sapan bir ürün dediğim gibi :D
Önerdiğiniz bur makine var mı hocam 4 bine?

Önerdiğiniz bur makine var mı hocam 4 bine?
Arkadasin dedigi makineyi bilmiyorum ama, grundig ksm olan ister sut hazneli ister buhar cubuklu olan modelin buhar cubuklu olanini kullaniyorum. Gayet memnunum. Arcelik Imperium Barista serisi ve Bekonun bir serisi var bunlarin hepsi ayni urun grundigle. Marka farkli sadece. Zaten ben Arcelik olan modeli kullaniyorum. Asiri yogun kullanim olmadigi surece gunluk duzeyde yeterli ama bir yerden sonra bayabiliyor kasikli makine. Butce varsa direkt philipsin Otomatik makinelerinden alabilirsiniz. En uygununu bulup size uyani alabilirsiniz hocam. Altus nasil olur bilemiyorum.

2 yıl önce almanyadan aynı modeli 50 euroya almıştım yanıda 10-20 kapsül ile birlikte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,702
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri