11500 TL 2. El Sistem Yardım

ramler acık bios ayarı falan cart curt yapılı zamanında birkaç kez konu açtım burada hiç çözülmedi bu sorun işlemci odaklı oyunlarda hep sorun çektim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valoda fsr acacak değilim .d
fps e katkı sunacaksa neden açmayasın? ayrıca afmf ile birlikte düşük çözünürlükte oynuyorsan super resulationu da açabilirsin bozulan görüntüyü düzeltiyor yani görüntü kaybetmeden akıcılık kazanıyorsun. ben csde o sayede 300ün altına düşmüyorum normalde 7500f in alacağı fps.

istanbulda olduğunu baz alıyorum:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kalan Paraya da Wifi Adaptör falan alırsın,HO
Aynı Paraya 3050 De olabilir,"BELKİ"

1777912482264.webp

merhabalar. 11.5k bütçe ile 2. el bir sistem dizmeye çalışıyorum. 2. el sitelerinde hangi model işlemcilere anakartlara ekran kartlarına ramlere bakmamı onerirsiniz. başlangıç olarak nereden başlamam lazım pek bilgili değilim. teşekkürler.r5
r5 5500 veya 3600 al

eh doğru,o paraya İ5 4460 16GB RAM setler de olur aslında,ama o paraya 590/6500XT sistem veriyorlar,bence ekran kartından kurtarıyor sistem
Ekran kartı sonra değişir ama ddr3 alınırsa o parçalar komple değişmeli yoksa 2070 baya iyi bir kartşuanki amaç denge doğrultusunda işlemci ram ve gpu stabiliteli şekilde toplamak 4. Nesil i5 iyi değil cs yada yeni oyunlarda memnun etmez

Ekran kartı sonra değişir ama ddr3 alınırsa o parçalar komple değişmeli yoksa 2070 baya iyi bir kartşuanki amaç denge doğrultusunda işlemci ram ve gpu stabiliteli şekilde toplamak 4. Nesil i5 iyi değil cs yada yeni oyunlarda memnun etmez
4K ya 9100F+8GB+Anakart set de var,illa DDR4 olacaksa,o da olabilir,ama o bile ölü soket

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,822
Üyeler
194,674
Son üye
yunuscgr
Geri