mustafa4712
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
2. el kasam kaç tl eder?
İzoly Ancient i5-10400F 16GB 512GB M.2 NVMe GTX 1660S 6GB Oyuncu OEM Paketi - İzoly
İzoly Ancient i5-10400F 16GB 512GB M.2 NVMe GTX 1660S 6GB Oyuncu OEM Paketi Şimdi alışverişe başlayın, özel indirimlerden yararlanın ve benzersiz fırsatları kaçırmayın!
izoly.com
Üç yıldır kullanıyorum ve tozlanma ile termal macun yenileme dışında (ki bunlar sorun bile değil) hiçbir problemle karşılaşmadım. Bakım ve temizlik için ekran kartı bile açıldı. Özelliklerden bahsetmem gerekirse; RAM ve SSD üreticisi belli değil, bu konuda bilgi sahibi değilim ancak ekran kartı ve işlemci zaten sektörde yer edinmiş Gigabyte ve Intel markalarına ait.
Anakart konusuna da açıklık getirmem gerekiyor çünkü onun üzerinde de Izoly yazıyor. Bu durumu şöyle özetleyebilirim: Okul kantinlerindeki simit ve poğaçaların dışarıdan gelip okulda satılması gibi bir durum bu. Evet, yeni kasaların anakartında Izoly yazıyor (benimkinde yazmıyor) ama asıl üreticisi Asya pazarında yer edinmiş Maxsun markasıdır. Chipset (yonga seti) zaten Intel; aynı seti Gigabyte da kullanıyor, hatta anakart isimleri bile aynı.
Oyun performansına gelecek olursak; şu an bazı sebeplerden dolayı çok fazla oyun oynamıyorum ancak en son Resident Evil 4’te 90-105 FPS, Valorant’ta ise yüksek ayarlarda 300 FPS civarı alıyordum.
Asıl sorum şu: Bu bilgisayar ikinci elde ne kadar eder? Yanına ekipman (Mouse vb.) eklesem fiyatı daha da artar mı? Fare olarak Razer Cobra kullanıyorum, klavyem bozuk olduğu için standart bir model var. Kırıcı olmamak kaydıyla her türlü eleştiriye açığım. (önemli not ben 3 yıl önce aldığım için akvaryum kasa değil. normal tamperli camı olan klasik kasa)