Öneri 5000 TL'ye Kablosuz Kulaklık Önerisi

razerın kulaklığının malzeme kalitesi nasıldır forumda iyi şeyler duymuyorum hemen kırılıyormuş
anlik olarak kullaniyorum malzeme kalitesi 10 numara yani insaat bareti almiyoruz kafaya tak oyun oyna insanlar neye gore yorum yapiyor anlamiyorum acikcasi.en begendigim ozelligi sarji 1 haftaya yakin gidiyor ve baya hafif bi kulaklik oyunlardada nokta atisi ses aliyorum bence fiyatina gore harika

anlik olarak kullaniyorum malzeme kalitesi 10 numara yani insaat bareti almiyoruz kafaya tak oyun oyna insanlar neye gore yorum yapiyor anlamiyorum acikcasi.en begendigim ozelligi sarji 1 haftaya yakin gidiyor ve baya hafif bi kulaklik oyunlardada nokta atisi ses aliyorum bence fiyatina gore harika
forumda bazılarının çok iyi konuşmadığını gördüm kulaklık hakkında

eksileride soyliyim bari mikrofon takilip cikarilsa daha iyi olurdu onun disi okey gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forumda bazılarının çok iyi konuşmadığını gördüm kulaklık hakkında
ne konuda hocam detay verirmisiniz onlar bu kulakligi kullanmis memnun kalmamismi yoksa sadece kurumu sikiyorlar

eksileride soyliyim bari mikrofon takilip cikarilsa daha iyi olurdu onun disi okey gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne konuda hocam detay verirmisiniz onlar bu kulakligi kullanmis memnun kalmamismi yoksa sadece kurumu sikiyorlar
konuyu bulursam atarım adam 3 gün sonra elinde kaldığını söyledi benim arkadaşımda aynısını söyledi bilmiyorum neden

knk bunualabilirsin steelseries konfor olarakçok iyi olugu söyleniyo https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1088328011.html 40mm neodyum felan o tarz bişi vardı sürücü olarak iyi yani bi sürüde incelemesi var
konuyu bulursam atarım adam 3 gün sonra elinde kaldığını söyledi benim arkadaşımda aynısını söyledi bilmiyorum neden
Nova 3p 4300tl şuan alıyorum hcoam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri