Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,592
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nova 3p 4300tl nasıldıryok üstündeki ped güzel rahat ettiriyor baya
Nova 3p 4300tl nasıldıryok üstündeki ped güzel rahat ettiriyor baya
calla steelseriesin tek arctis 1 ini kullandım sadece cloud serisi hakkında bilgiliyimNova 3p 4300tl nasıldır
razer blackshark v2 hyperspeed oneririmBütçe bu dostlar rahat, iyi mikrofon olsa yeter.
razerın kulaklığının malzeme kalitesi nasıldır forumda iyi şeyler duymuyorum hemen kırılıyormuşrazer blackshark v2 hyperspeed oneririm
Hocam nova 3p alınır mı sizcerazerın kulaklığının malzeme kalitesi nasıldır forumda iyi şeyler duymuyorum hemen kırılıyormuş
Mikrofon iyi olsun istiyorsan direk nova 5 al hocam ama fark etmez diyosan nova 3 üzmez güzel fps oyunlarında oynatır.Hocam nova 3p alınır mı sizce
anlik olarak kullaniyorum malzeme kalitesi 10 numara yani insaat bareti almiyoruz kafaya tak oyun oyna insanlar neye gore yorum yapiyor anlamiyorum acikcasi.en begendigim ozelligi sarji 1 haftaya yakin gidiyor ve baya hafif bi kulaklik oyunlardada nokta atisi ses aliyorum bence fiyatina gore harikarazerın kulaklığının malzeme kalitesi nasıldır forumda iyi şeyler duymuyorum hemen kırılıyormuş
forumda bazılarının çok iyi konuşmadığını gördüm kulaklık hakkındaanlik olarak kullaniyorum malzeme kalitesi 10 numara yani insaat bareti almiyoruz kafaya tak oyun oyna insanlar neye gore yorum yapiyor anlamiyorum acikcasi.en begendigim ozelligi sarji 1 haftaya yakin gidiyor ve baya hafif bi kulaklik oyunlardada nokta atisi ses aliyorum bence fiyatina gore harika
eksileride soyliyim bari mikrofon takilip cikarilsa daha iyi olurdu onun disi okey gibianlik olarak kullaniyorum malzeme kalitesi 10 numara yani insaat bareti almiyoruz kafaya tak oyun oyna insanlar neye gore yorum yapiyor anlamiyorum acikcasi.en begendigim ozelligi sarji 1 haftaya yakin gidiyor ve baya hafif bi kulaklik oyunlardada nokta atisi ses aliyorum bence fiyatina gore harika
ne konuda hocam detay verirmisiniz onlar bu kulakligi kullanmis memnun kalmamismi yoksa sadece kurumu sikiyorlarforumda bazılarının çok iyi konuşmadığını gördüm kulaklık hakkında
knk bunualabilirsin steelseries konfor olarakçok iyi olugu söyleniyo https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1088328011.html 40mm neodyum felan o tarz bişi vardı sürücü olarak iyi yani bi sürüde incelemesi varFPS değil rahatlık ve mikrofon hardcore FPS oynamam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pc
konuyu bulursam atarım adam 3 gün sonra elinde kaldığını söyledi benim arkadaşımda aynısını söyledi bilmiyorum nedeneksileride soyliyim bari mikrofon takilip cikarilsa daha iyi olurdu onun disi okey gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne konuda hocam detay verirmisiniz onlar bu kulakligi kullanmis memnun kalmamismi yoksa sadece kurumu sikiyorlar
knk bunualabilirsin steelseries konfor olarakçok iyi olugu söyleniyo https://www.akakce.com/kulaklik/en-...-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1088328011.html 40mm neodyum felan o tarz bişi vardı sürücü olarak iyi yani bi sürüde incelemesi var
Nova 3p 4300tl şuan alıyorum hcoamkonuyu bulursam atarım adam 3 gün sonra elinde kaldığını söyledi benim arkadaşımda aynısını söyledi bilmiyorum neden
kefil değilim ama güzel kulaklığa benziyor az önce indirim bitti yazmıştın kullansaydım önerebilirdimNova 3p 4300tl şuan alıyorum hcoam