4000 TL'ye Hangisini Almalıyım? Mchose X9 vs V9 Pro vs Nova 3PW

1Kaira

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
4000
Günlük kullanım için istiyorum müzik dinlemek hikayeli oyun oynamak Cs valo için ekstra İem almayı planlıyorum

X9 kullanıyorum 3 aydır falan gayet güzel kulaklık herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve şarj süresi ınanilmaz uzun

X9 pembe diye ben x9 almıştım :D çok dert değil bence

x9 al bence

sebebi yok mu arkadaşlar direkt al diyorsunuz

V9 pro mu bu mu nasıl karar vericem
v9 pro aldım 1hafta önce memnunum bir sorunla karşılaşmadım ama eq ayarı yapmak gerekiyor oyunu girince ayrı eq ayarı kullanıyorum genel kullanım için farklı o biraz yoruyor. eğer fps oyunları oyniyorsan bence v9pro yu tercih etmelisin

v9 pro aldım 1hafta önce memnunum bir sorunla karşılaşmadım ama eq ayarı yapmak gerekiyor oyunu girince ayrı eq ayarı kullanıyorum genel kullanım için farklı o biraz yoruyor. eğer fps oyunları oyniyorsan bence v9pro yu tercih etmelisin
Genel kullanım için arıyorum gitar için İem alıcam onuda valo csde kullanırım zaten

X9 aldım arkadaşlar wraithden 3.6k ilk izlenimlerim güzel müzik performansını beğendim PC şuan yok telefonda denedim balckshark v2xden geçmiştim memnunum alacaklar varsa alabilirler bence 1 ay sonra tekrar yazarım PC’de oyunlarda da deneyip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri