Mchose X9 Kulaklığım Bilgisayarda Cızırtı Yapıyor

yigit1609

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabalar 2 gün önce mchose x9 kulaklık aldım ilk gün sorun var mıydı emin değilim belkide olmuştur ancak fark edememişimdir ancak bugün yani 2. gün özellikle youtube da podcast tarzı videolar izlerken videonun 4 de 1 inde ses cızırtı ve patlamalar yapıyor dongle daki type-c kısmını çıkarıp telefonuma ( ios cihaz) taktığımda aynı videoyu yine açtığımda videonun 1 saniyesinde bile aynı sorunu yaşamıyorum bu durumu nasıl çözerim

sorunun windows kaynaklı olduğunu düşünüyorum chatgpt kullanarak 1 saat boyunca tüm çözümleri denedim ancak bir çözüm bulamadım

laptop mu kullanjıyorsun masaüstü mü?

başka kablosuz ekipman kullanıyor musun

merhabalar 2 gün önce mchose x9 kulaklık aldım ilk gün sorun var mıydı emin değilim belkide olmuştur ancak fark edememişimdir ancak bugün yani 2. gün özellikle youtube da podcast tarzı videolar izlerken videonun 4 de 1 inde ses cızırtı ve patlamalar yapıyor dongle daki type-c kısmını çıkarıp telefonuma ( ios cihaz) taktığımda aynı videoyu yine açtığımda videonun 1 saniyesinde bile aynı sorunu yaşamıyorum bu durumu nasıl çözerim
Masaüstünde dongle ı nereye takıyorsun. Type-A olarak mı Type-C olarak mı takıyorsun?
Kasanın kendi portuna mı anakartın portlarına mı takıyorsun?
Type-C ile kasa ön portuna takıyorum, son seste bile hiç sorun yapmıyor.
Monitöründe USB varsa orada da deneyebilirsin

Uygulama ayarlarını da gözden geçir ayarları biraz agresif mchoselerin

Masaüstünde dongle ı nereye takıyorsun. Type-A olarak mı Type-C olarak mı takıyorsun?
Kasanın kendi portuna mı anakartın portlarına mı takıyorsun?
Type-C ile kasa ön portuna takıyorum, son seste bile hiç sorun yapmıyor.
Monitöründe USB varsa orada da deneyebilirsin
type c girişim yok anakarta da takıyorum ön tarafa da sorun aynı şekilde devam ediyor monitöre baktım usb girişim yok malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama ayarlarını da gözden geçir ayarları biraz agresif mchoselerin
tüm ayarları ve tüm eq ayarlarını denedim sorun devam ediyor

Aygıt yöneticisinde evrensel veri yolunda sarı tikli sorunlu donanım işaretleriyok değil mi?
type c girişim yok anakarta da takıyorum ön tarafa da sorun aynı şekilde devam ediyor monitöre baktım usb girişim yok malesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tüm ayarları ve tüm eq ayarlarını denedim sorun devam ediyor

Aygıt yöneticisinde evrensel veri yolunda sarı tikli sorunlu donanım işaretleriyok değil mi?
bu şekilde sarı tikliler var ( aşşağıdaki sesle alakalı olan aygıtları sorun olduktan sonra ben devre dışı bıraktım chat gpt bunlardan kaynaklanabilceğini söylemişti sorunun onlarla alakası yok)
1777934805707.webp

Chat gptyi bırak hocam yapacağın işe sen karar ver yapamadığında nasıl yapılacağı hakkında fikir al yapacağını o seçerse çorbaya döner. Kulaklıkla ilgili değil bence sorunun driver kaynaklı.

Chat gptyi bırak hocam yapacağın işe sen karar ver yapamadığında nasıl yapılacağı hakkında fikir al yapacağını o seçerse çorbaya döner. Kulaklıkla ilgili değil bence sorunun driver kaynaklı.
mchose hub uygulamasında son sürüm yüklü ayrıca geçmiş sürümlere de döndüm ancak sorun çözülmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,956
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri