2K Monitör Önerisi Verir Misiniz?

Pluxy

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar sistemim için ikinci bi monitör bakıyorum.
Hikayeli oyunlar için ve film dizi izlerken bu ekranı kullanmayı düşünüyorum.
Elimde mevcut fps oyunlar için bu monitör mevcut.
1777970114844.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Geçen samsung un 2k monitörünü aldık 350hz 2k 15k mı neydi daimi kullanmıcaksan oled düşünebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen samsung un 2k monitörünü aldık 350hz 2k 15k mı neydi daimi kullanmıcaksan oled düşünebilirsin
Oled fiyat farkı olur ama tercih meselesi

Gündelik olarak oyun olsun chrome da takılma vb işlerde ilk attığın monitörü kullanacaksın doğru mudur ?

İkinci monitör sadece film ve video falan

Gündelik olarak oyun olsun chrome da takılma vb işlerde ilk attığın monitörü kullanacaksın doğru mudur ?

İkinci monitör sadece film ve video falan
2. monitörü 2kda hikayeli oyunlar oynamak için ve diğer işler için kullanıcam

Oled fiyat farkı olur ama tercih meselesi
oledler 23 24kdan baslıyor malesef bu yukarıda attıgımıda indirimle 13kya almıstım fpsi çin

Ben daha yeni bu monitörü aldım gayette memnunum herhangi bir sıkıntısı da olmadı çoğu yerde coil whine sesi geliyor diyorlardı bende çıkmadı çok fazla ips glow var diyorlardı bende sadece sağ alt kısmında var kalite olarak da güzel hem oyun hem film için kullanıyorum kendi hoparlörü de mevcut yeterli bir ses seviyesi var kalite bekleme ama hüsrana da uğratmaz pivot özelliği de ekstrası.

Ben daha yeni bu monitörü aldım gayette memnunum herhangi bir sıkıntısı da olmadı çoğu yerde coil whine sesi geliyor diyorlardı bende çıkmadı çok fazla ips glow var diyorlardı bende sadece sağ alt kısmında var kalite olarak da güzel hem oyun hem film için kullanıyorum kendi hoparlörü de mevcut yeterli bir ses seviyesi var kalite bekleme ama hüsrana da uğratmaz pivot özelliği de ekstrası.
bi bakacağım coil whine işi sıkıntı olabilir

20k oled ama kalitesi nasil bilmiyorum. bilen arkadaslar yorum yaparsa iyi olur

Ktc h27e6 bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye