Hocam laptop için ayrı bir şey mi aldınız yoksa konuda ki f80 alıp modifiye falan mı ettiniz?
Hocam laptop için ayrı bir şey mi aldınız yoksa konuda ki f80 alıp modifiye falan mı ettiniz?
Anladım hocam o zaman hem f80 hem bunu almam lazım sanırım dimi daha uyguna nasıl çözebilirim acaba.Ekstra Laptop Vesa Standı aldım. şuan 1K falan (bendeki NB değil amazondan yurtdışından almıştım daha ucuz diye)
![]()
North Bayou Nb Monitör Standları için 10"-17" Uyumlu Vesa Montaj Laptop Standı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined North Bayou Nb Monitör Standları için 10"-17" Uyumlu Vesa Montaj Laptop Standı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined North Bayou Nb Monitör Standları için 10"-17" Uyumlu Vesa Montaj Laptop Standı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Ya da NB F80-FP alacaksınız, tek pakette NB F80 + laptop standı geliyor ama 2400TL fiyatı var, ayrı ayrı almak daha ucuz.Anladım hocam o zaman hem f80 hem bunu almam lazım sanırım dimi daha uyguna nasıl çözebilirim acaba.
Kendi sitesinden takip edebilirsiniz bazen outlet kategorisinde uygun fiyata düşebiliyor.Anladım hocam o zaman hem f80 hem bunu almam lazım sanırım dimi daha uyguna nasıl çözebilirim acaba.
çektim bi tane
Temudan müşteri hizmetlerine"please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" yazdiktan sonra gelen %20 indirimle yerel saticida 864 tl ye geliyor. Değerlendirmek isteyen bakabilir.
Elimde f80 var hocam 27'' monitör takılı onda, benim yapcağım o zaman bir f80 daha alıp bir laptop için o tabla aparatını almak sanırım. Ya da indirim beklicem.Ya da NB F80-FP alacaksınız, tek pakette NB F80 + laptop standı geliyor ama 2400TL fiyatı var, ayrı ayrı almak daha ucuz.
hayırMasayı delmek gerekiyormu
Masayı delmek gerekiyormu
Masanın sağ sol arka hiç bir yerinde çıkıntı yoksa gerekebilirhayır