Claude Pro Günde 4 Saat Kullanım İçin Yeter Mi

Lgoyü

80+ Silver
Reaksiyon skoru
739
20 dolarlık claude pro almayı düşünüyorum

fivem için script yazıyorum günde yaklaşık 4 saat ve opus 4.6 modelini kullanıyorum antigravity de ancak haftalık sınıra çakıldım gemini prom olmasına ragmen kullanamıyorum şuanda

Claude pro alsam ve 4.6 sonnet modelinde günde 4 saat vibecoding yapsam yeterlimi ve haftalık sınır varmı nasıl çalışıyor

Cursor IDE'sini kullanmanı öneririm aylık 20 dolar ve hem AUTO mod hemde Sonnet 4.6 da verimli kullanırsın doğru kullanımda aylık limitin yeter

Cursor IDE'sini kullanmanı öneririm aylık 20 dolar ve hem AUTO mod hemde Sonnet 4.6 da verimli kullanırsın doğru kullanımda aylık limitin yeter
Biraz detaylandırmısın nasıl kullanacağımı ve sonnet kodlama için yeterli olur mu

Cursor masaüstüne indirilen bir program Claude Code gibi düşün. İçinde bir sürü modeller var GPT , GEMINI , CLAUDE , AUTO (CURSOR UYGULAMASININ kendi modeli Sonnet gibi düşün).

Agent modda Cursor senin verdiğin prompta göre kodlarını düzenleyebiliyor istediğin şekilde. 1 Hafta ücretsiz üyeliği var Pro için sanırsam bilgisayarına indir ve 1 hafta dene. tabi bu 20 dolarlık üyelikte Sonnet 4.6 ve diğer üst modelleri kullanırsan o kısmı limite düşüyor ama daha sonrasında Auto moda alıp kod yazdırtmaya devam edebiliyorsun.

Youtube üzerinden kısaca Cursor AI Kullanımına bakabilirsin

Biraz detaylandırmısın nasıl kullanacağımı ve sonnet kodlama için yeterli olur mu
kodlamadan önce aklında ki her detayı belgeye dök, implimentasyon planı hazırlat yapay zekaya, yapacağın her şeyi detaylıca belirt metne dök. En son kodlamasını yap, her girdiğin prompt kotandan yiyor çünkü. Planlı çalışmalısın.

Kod yazma da DeepSeek'de bakabilirsin. Sınırsız. İstediğini yaptırıp, hataları yerleri düzelte düzelte deneyebilirsin. Qwen Coder'a da bakabilirsin.

kodlamadan önce aklında ki her detayı belgeye dök, implimentasyon planı hazırlat yapay zekaya, yapacağın her şeyi detaylıca belirt metne dök. En son kodlamasını yap, her girdiğin prompt kotandan yiyor çünkü. Planlı çalışmalısın.
İmplimentasyon nasıl hazırlatırım

Ve claude pro ne kadar kullanınca günlük kotam dolar mesela birde haftalık sınır varmış sanırım ona ne kadar sıklıkla girerim ondan tırsıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kod yazma da DeepSeek'de bakabilirsin. Sınırsız. İstediğini yaptırıp, hataları yerleri düzelte düzelte deneyebilirsin. Qwen Coder'a da bakabilirsin.
Gemini 3.1 pro dan iyi midir? deepseek

Ve claude pro ne kadar kullanınca günlük kotam dolar mesela birde haftalık sınır varmış sanırım ona ne kadar sıklıkla girerim ondan tırsıyorum

Antigravity kullanıyorsun sanırım, bunları söylersen yapar:

Projen neyse artık projem için implimentasyon.md ve task.md dosyaları oluştur, ben revize verdikçe bu planları güncelle. (ne yapacaksan artık 1-2 saatini ayırıp her detayıyla yaz, sen yazdıkça planı günceller o) ben müsade vermeden sakın kodlamaya başlama. Ben kodlamaya izin verdiğim zaman implimentasyon planına sadık kalarak kodlamasını yapacaksın. Bu şekilde prompt verirsen önce uygulama planı oluşturur, planı oku beğenmediğin yer varsa değiştir. Kodlayabilirsin dedikten sonra kodlar zaten.

Çok kullanmadım ama kodlama yaptırdım çoğu yapay zekaya. Kimi, Qwen, DeepSeek, Gemini, Claude vs denedim. Claude güzel ama benim gibi acemi için kötü. Token çok hızlı biter. O yüzden almadım bile. Kimi de güzel uygun fiyatlı en azından. Güzel bir uygulama yapmıştı. Onunda sınırı var. Ama DeepSeek ile sayfalarca kod yazdırdım, hatalarını düzelttirdim hiç sorun yaşamadım. Şu an bir uygulama yaptım DeepSeek ile sürekli bir şeyler ekliyorum, düzeltiyorum. Claude ile bunu yapamazdım. :D

Limitleri baya kıstılar antigravity de, ilk limiti doldurunca bir kaç saat ileri atar. Bir kaç saat sonra gelip tekrar doldurusan bir kaç gün sonrasına atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,211
Üyeler
194,217
Son üye
kc4ca
Geri