🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Yukosss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Temu müşteri hizmetlerinden %20 kuponu al. -210TL İniyor. Müşteri hizmetlerine 2-3 defa '' please remove the minimum purchase limit, i cant afford it '' yazın.

ZAM SONRASI HALEN UCUZ ASLINDA ARKADAŞLAR 997TL

HB Ürün linki : HEPSİBURADA
Ürün : Temu F80 Monitör Standı
IMG_1902.webp

Bende extra 10tl kredi vardı o yüzden 854TL

Son düzenleme:
Destek > Temu ile sohbet et kısmından "please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" yazın direkt %20 tanımlanıyor.

1777981196524.webp

Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu

Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu
İstersen masaya deydir iniyor hocam.

Yurtdışı alışveriş kapanmıştı, temu burda şirket açıp kendi üzerinden getirtiyordu, o sistem hala çalışıyor değil mi bir sıkıntı yok?

Çok iyi bende Birtane var belki gelecekte çift monitör kullanırım diye bir tane daha alsam mı arada kaldim

Yurtdışı alışveriş kapanmıştı, temu burda şirket açıp kendi üzerinden getirtiyordu, o sistem hala çalışıyor değil mi bir sıkıntı yok?
Yok hocam devam yerel depodan gönderiyor zaten gümrük falan filan uğraşmıyorsun. Ben bu gün söyledim yarın teslimat gözüküyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi bende Birtane var belki gelecekte çift monitör kullanırım diye bir tane daha alsam mı arada kaldim
Bu fiyata artık bedava hocam alan alsın yani dibin de dibi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana kupon vermiyorlar:D 130tl kupon verdi 1300e
Allah allah normalde vermesi lazım hocam başka bir hesaptan deneyin isterseniz.

taksit yok demi yerel depodan yapabilirlerdi isteseler

EYVALLAH SİPARİŞ GEÇTİM

Geri