❌İndirim Bitti! Getir Yemek - 2 Medium Döner - 190TL

boeasy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
917
Daha öncede bu fiyata kampanya yapılmıştı bölgenizde varsa uygun fiyat.

1000082053.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
AKşam şöyle güzelce bir yemek sipariş edeyimde yiyeyim diyen bir arkadaşımız varsa sakın burdan yemesin.

bgrill tavuk döner ve lavaş bimden tavsiye ederim ama 2 dürüm için dışarıdan çok iyi fiyat. eğer dürüm başına 75gr et varsa.

Ben hiç önermiyorum valla yerken baydı beni kötüydü

bimde bütün tavugun kilosu 100 liradan satılıyor bi tavuk 2 kilodan biraz eksik oldugu icin gider 190 lirayı ona veririm göğüsüydü kanadıydı bacağıydı pirzolasıydı tavuga doyarım 75 gram et nedir el insaf bunların neyini paylaşıyorsunuz boşa para kazandırıyorsunuz

bimde bütün tavugun kilosu 100 liradan satılıyor bi tavuk 2 kilodan biraz eksik oldugu icin gider 190 lirayı ona veririm göğüsüydü kanadıydı bacağıydı pirzolasıydı tavuga doyarım 75 gram et nedir el insaf bunların neyini paylaşıyorsunuz boşa para kazandırıyorsunuz
Bu mantıkta kimse döner yemesin. Herkes evde pişirsin. Döner firmalarının en babası 90-110 gr et koyuyor zaten. Dışarıda olan yemek yapmaya vakti olmayan çalışan insanlar için gayet uygun fiyat. Yiyip yememek o senin kendi tercihin.

Tavuğu kendin yetistirirsen daha ucuza geliyo. Bedava civciv veren bi yer illaki bulursun. Sal cimenlige ne bulursa yesin iki üç aya beleş tavuk 😀

Hocam göğüsün kilosu 300 lira demek istediğinizi anladım ama yemek sektörünün gerçeklerini de yok sayamazsınız bir anda evde pişirmek birinci öncelik tabi ama değerlendirilemezde bir şey değil ben genelde eve pilavüstü söylerim 200gram tavuk dönerle içeceği falan 300 lira eğer kupon denk getirirsem tatlıda çekerse canım 360 370 falan oluyor realite bu ki bizim burda yemek ucuzdur

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
B*ki gibi maydonoz. Yemeyin, çöp yiyin daha çok doyurur. 1 liraya almıştım o bile değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,235
Üyeler
194,252
Son üye
Xreq
Geri