❌İndirim Bitti! Oppo Reno13 F 8/256 GB Grafit 11.999TL

Kullanan var mıdır Samsung m14 kullanıyorum a36 düşünüyordum ama bunun fiyatı baya iyi duruyor
konusunu açıp honor 400 ü almadık kaçırdık şimdi lazım oldu telefon

Kullanan var mıdır Samsung m14 kullanıyorum a36 düşünüyordum ama bunun fiyatı baya iyi duruyor
bu telin 2 versiyonu var galiba
Snapdragon 6 gen 1 versiyonu sanip tam elim gidiyordu, 4G

li helio cipsetliymis
Arkadaşlar çok özür dilerim, az önce paylaştığım bu fırsatla ilgili acil bir düzeltme yapmam gerekiyor. Cihazın işlemcisini yanlışlıkla Snapdragon 6 Gen 1 sanmıştım ve ona göre çok iyi bir fırsat olduğunu düşünerek heyecanla paylaştım. Ancak cihazın içindeki işlemci maalesef MediaTek Helio G100'müş. Konu kilitlenebilir tekrardan kusura bakmayın

işlemcisi çok güçsüz alma yarın bir ihtimal honor 600 sınırlı stok 20 bin tl gelirse onu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar çok özür dilerim, az önce paylaştığım bu fırsatla ilgili acil bir düzeltme yapmam gerekiyor. Cihazın işlemcisini yanlışlıkla Snapdragon 6 Gen 1 sanmıştım ve ona göre çok iyi bir fırsat olduğunu düşünerek heyecanla paylaştım. Ancak cihazın içindeki işlemci maalesef MediaTek Helio G100'müş. Konu kilitlenebilir tekrardan kusura bakmayın
firma üretirken utanmamış sen niye utanıyorsun , bu arada 14 bin tl di bu 12 ye düşmüş %16,67 indirim var az değil teşekkür ederim paylaştığın için

işlemcisi çok güçsüz alma yarın bir ihtimal honor 600 sınırlı stok 20 bin tl gelirse onu al

firma üretirken utanmamış sen niye utanıyorsun , bu arada 14 bin tl di bu 12 ye düşmüş %16,67 indirim var az değil teşekkür ederim paylaştığın için
Açıklaman beni çok mutlu etti hocam .Güzel sözlerin için teşekkür ediyorum. İnsanları yanlış yönlendirmek istemem o açıklamayı ondan yaptım. Bu yanlış anlaşılma beyinsiz yapay zekâlardan kaynaklandı daha çok, kendim araştırmam gerekiyordu telefonu sağlık olsun ne diyelim artık.

Her halükarda iyi indirim. 12K fiyata bu cihazın sunacaklarını sunabilecek başka cihaz yok. Performans olarak CMF Phone 1 cpu/gpu olarak daha iyi ama başka hiç bir konuda bu cihazı geçemez.

https://www.gsmarena.com/oppo_reno13_f_4g-13608.php

Honor 600 20kdan gelirse izdiham olur imkansız o fiyat

Her halükarda iyi indirim. 12K fiyata bu cihazın sunacaklarını sunabilecek başka cihaz yok. Performans olarak CMF Phone 1 cpu/gpu olarak daha iyi ama başka hiç bir konuda bu cihazı geçemez.

https://www.gsmarena.com/oppo_reno13_f_4g-13608.php
Çok da kötü cihaz değil ama 5g de desteklemiyor çok yakın fiyata a26 veya cmf 1 var dediğin gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,341
Üyeler
194,339
Son üye
F.unlu
Geri